Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

22 Грудня, 2022 р., 15:00
22.12.2022 року селищний  голова Людмила Чебан провела особистий прийом громадян.   Розглядалися питання, заяви та скарги різного направлення: ремонт центральних та вуличних доріг, вивезення сміття, прибирання територій, надання допомоги жителям громади пенсійного віку.  Всі питання були розглянуті та надані відповіді.    
22 Грудня, 2022 р., 12:11
На позачерговій сесії громади було прийнято рішення про придбання та встановлення автобусних зупинок для дітей, що дасть змогу в дощову погоду дитині не мокнути та дочекатися шкільного автобуса.  Одна з таких зупинок буде встановлена по вулиці Ватутіна в с.Богуславка.  Селищною радою було визначено місце та розчищено територію для планування та встановлення зупинки, але на жаль, мабуть жителям нашої  Богуславки для дітей не потрібна ця зупинка.  Не встигли розчистити від терників місце, як наші жителі просто знахабніли та на наступний день вивернули кучу сміття зробивши на тому місці смітник.    Хочеться запитати: Це ви так робите все для  наших дітей???
19 Грудня, 2022 р., 18:47
19.12.2022 року відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалося питання щодо встановлення графіку побачень малолітніх дітей з батьком, який проживає окремо.
19 Грудня, 2022 р., 18:45
Шановні мешканці Великомихайлівської громади, дорогі друзі!  наближаються новорічні та різдвяні свята.  Цього року, як ніколи, дорослі і діти особливо потребують позитивних емоцій, теплих відчуттів та яскравих миттєвостей.  Тож давайте разом створимо атмосферу свята в наших оселях, подаруємо радість рідним та близьким. Нехай в кожному домі, засяє святкова ялинка вогнями віри і надії в нашу перемогу.  Ми оголошуємо конкурс: «Ялинка в моєму домі» основні умови:креативність, оригінальність, авторська техніка. 
19 Грудня, 2022 р., 18:44
Це особливе свято вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає милосердю, доброті та чуйності, всепрощенню та любові до ближніх.
16 Грудня, 2022 р., 09:45
16.12.2022 року селищний голова Людмила Чебан зустрілася зі старостами Великомихайлівської громади та провела  нараду (підсумки року), на якій було обговорено про надходження від старостинськіх округів доходу та перелічено на які об’єкти було передбачено та використано кошти.
15 Грудня, 2022 р., 11:20
15.12.2022  Великомихайлівський селищний  голова Людмила Чебан провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, розглянули  найважливіші питання життєдіяльності громади. Підготовка до чергової сесії та виконавчого комітету.  Планування роботи та засідання комісій щодо бюджету на наступний рік..
15 Грудня, 2022 р., 08:45
14. 12.2022 р. – селищний голова Чебан Л.А. та начальник Служби у справах дітей Терлецька О.В. взяли участь в  онлайн - засіданні  Комісії з захисту прав та інтересів дітей при Білгород-Дністровській РДА.  На Комісії розглядалось питання щодо поповнення прийомної сім’ї, яка проживає на території Саратської ТГ,  та можливості зміни місця функціонування  Дитячого будинку сімейного типу на територію Великомихайлівської громади.  
14 Грудня, 2022 р., 12:41
14.12.2022 року селищний голова Людмила Чебан привітала з присвоєнням Почесного звання «Мати – героїня» та вручила нагрудний знак жительці с. Гребеники Карамановій Ользі Миколаївні.  Материнство є найвищим покликанням жінки.  Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло.  Виростити одну дитину – непросто, що казати про матерів, які народили і виховали п’ять і більше дітей.
14 Грудня, 2022 р., 08:27
До Великомихайлівської ТГ надійшла вдруге допомога від та Благодійного фонду " Маніфест Миру" у вигляді дитячих підгузків та гігієнічних наборів. Щиро дякуємо за розуміння та підтримку причетних до організації надання допомоги. З вірою в перемогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь