Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

10 Січня, 2023 р., 14:05
10 січня 2023 року селищний голова Людмила Чебан взяла участь у  селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад  в режимі відео зв’язку.
09 Січня, 2023 р., 15:46
З 1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої  страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснюватиме не Фонд соціального страхування України (ФССУ), а Пенсійний фонд України. У зв’язку з цим, у багатьох українців виникають питання щодо страхових виплат: чи буде держава виплачувати їх далі, куди звертатися за призначенням тощо. Надаємо відповіді на найбільш актуальні питання.
09 Січня, 2023 р., 08:25
  З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
06 Січня, 2023 р., 08:17
Вітаємо зі святом світла, любові, віри та сім'ї – Різдвом Христовим! Нехай Бог благословить Україну і принесе нам довгоочікуваний мир, у ваших оселях завжди буде тепло, затишно, радісно, смачно пахне, буде багато веселого сміху, щирих обіймів, добрих слів. Нехай ваша міцна віра допоможе пройти будь-які труднощі, а Господь за це нагородить усіма благами!
05 Січня, 2023 р., 16:12
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:
05 Січня, 2023 р., 16:11
05.01.2022 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан  . На якому були розглянуті питання:
04 Січня, 2023 р., 16:34
Всесвітня Продовольча Програма (ВПП) планує надати грошову допомогу цільовим групам населення в Одеській області. Запрошуємо самостійно подати заявку за посиланням: https://ukr.reg.scope.wfp.org. Для подання самостійної заяви потрібен талончик з QR-кодом та унікальним кодом. Талончики з кодами можна отримати у відділі соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради та у старост старостинських округів.
02 Січня, 2023 р., 11:25
Шановні жителі Великомихайлівської громади, відсьогодні у вас є можливість звернутися до селищного голови в електродному вигляді.  Все, що потрібно: зайти на сайт громади (посилання: https://vms-rada.gov.ua/ ) та з лівої сторони знайти рубрику (Звернення до посадовця), та залишити звернення.
30 Грудня, 2022 р., 13:50
Рекомендації  власникам домогосподарств, які утримують живих свиней:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь