Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

30 Грудня, 2022 р., 08:18
Цей рік став особливо важким для нашої країни, наших громадян, адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Але ми сильні і захистимо нашу землю, разом! Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави. У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю що справдяться  наші сподівання і все залежить передусім від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу. Нехай же новорічні та різдвяні свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу Вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! З Новим 2023 роком! Перемога буде нашою!
29 Грудня, 2022 р., 16:56
Сьогодні на засідання сесії Великомихайлівської селищної ради завітали учні 5 клусу  ЗЗСО І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти та презентували виставу Патріотично – Різдвяну «Вертеп Перемоги».  Учні "вертепуючи" назбирали багато солодощів, гроші – передали нашим волонтерам для підтримки ЗСУ. Діти, ви молодці. За нашими дітьми майбутнє. І вже сьогодні ми повинні дбати , виховуючи дітей , яке майбутнє нам потрібне.
29 Грудня, 2022 р., 16:53
29.12.2022 року в приміщені селищної ради відбулася 37 чергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
28 Грудня, 2022 р., 15:38
Святвечір, Різдво Христове, народження Ісуса. З цим святом пов’язана традиція колядування. Люди збираються та співають колядки – величально-обрядові пісні на зимові свята.  Осі й до селищної ради завітав клуб «Гармонія» з колядою.  Лунали неперевершені колядки, пісні та побажання всієї України Перемоги.
26 Грудня, 2022 р., 17:00
 З настанням холодів  власники будинків опалюють своє житло дровами, багато хто з жителів випилюють дерева  в межах та за межами  земельних ділянках .  Постановою КМУ 1045 від 01.08.2006 року затверджений порядок видалення дерев, кущів, зелених насаджень у населених пунктах:     * Видалення дерев на земельній ділянці, яка перебуває у приватній власності: насадження (видалення) дерев на присадибній ділянці здійснюється за рішенням самого власника, користувача земельної ділянки, без згоди відповідних служб та без сплати їх відновної вартості. Навіть якщо та земельна ділянка, на якій розташовані житловий будинок і господарчі будівлі, тобто земельна ділянка являється присадибною не приватизована, зрізати дерева може господар на свій власний розсуд. Але якщо є якісь сумніви, то все-таки краще звернутися до виконавчого органу  селищної ради, де можуть дати відповідь на питання, чи можна зрізати певне насадження без відповідного дозволу на це;
26 Грудня, 2022 р., 10:11
26.12.2022  Великомихайлівський селищний  голова Людмила Чебан провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.  Розглядалися питання щодо розроблення ПКД документація доріг, новорічні привітання наймолодших жителів громади, робота пункту незламності.
25 Грудня, 2022 р., 08:06
25 грудня християни відзначають Різдво Христове, яке вважається одним з найбільш визначних свят в церковному календарі.
23 Грудня, 2022 р., 14:37
23.12.2022 року об  09:30 годині в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан  . На якому були розглянуті питання:
23 Грудня, 2022 р., 12:56
22.12.2022 року працівниками служби у справах дітей селищної ради спільно з заступником начальника ВЗНС Роздільнянського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, головним інспектором ВЗНС Роздільнянського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, поліцейським офіцером ТГ був проведений профілактичний рейд, з метою перевірки сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та проживають на території Великомихайлівської ТГ, щодо безпечного використання різних видів опалення житла в зимовий період. З батьками дітей були проведені бесіди щодо дотримання основних правил безпеки.
22 Грудня, 2022 р., 15:37
22.12.2022 року начальник відділу - головний архітектор взяла участь в селекторній нараді  управлінням з питань містобудування та архітектури Одеської обласної державної адміністрації  на тему:  «Отримання доступу користувачами до Єдиної  державної електронної системи у сфері будівництва.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь