Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Участь у селекторній нараді в режимі відеозв’язку

Дата: 13.06.2023 14:24
Кількість переглядів: 69

Фото без описуСелищний голова Людмила Чебан спільно з начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з керівництвом районного відділу поліції, РТЦК та СП, районної ради, заступниками голови РВА, головами територіальних громад району,  посадовими особами  РВА взяли участь у селекторній  нараді в режимі відео зв’язку під головуванням начальника Одеської ОВА  Олега Кіпера.

На початку наради Олег Кіпер долучив всіх присутніх до проведення хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України на виконання Указу Президента України від 16 березня 2022 року. № 143

В ході наради начальники районних військових адміністрацій доповіли про стан справ у районах.

Про перевірку стану укриттів і захисних споруд та безперешкодного доступу до них населення доповів директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОВА Сергій Готко, який звернувся до голів територіальних громад та начальників  РВА  щодо  приділення уваги стану готовності захисних споруд до їх використання за призначенням, забезпечення безперешкодного доступу до них населення, обладнання необхідним майном, показниками руху тощо.

Директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності ОВА Антон Шалигайло доповів про стан надання допомоги Херсонській області у зв’язку з руйнуванням Каховської ГЕС.

Також під час наради було розглянуто питання про виконання місцевих бюджетів за 5 місяців, забезпечення соціальних виплат окремим категоріям громадян та розподіл вільних залишків місцевих бюджетів, про це доповіла Марина Зінченко директор Департаменту фінансів ОВА.

Начальник Служби у справах дітей ОВА Наталія Утюпіна інформувала  про становище дітей в Одеській області під час воєнного стану в Україні.

Крім того, учасники наради заслухали інформацію про поточний стан справ та зміни в організації роботи з внутрішньо переміщеними особам, яку довела до відома присутніх  директор Департаменту соціальної та сімейної політики ОВА Тетяна Дементьєва.

Про забезпечення вчасного інформування про наслідки збройної агресії російської федерації  доповів виконуючий обов’язки директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства ОВА Володимир Дехтяр.

За результатами селекторної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів нараду з головами територіальних громад в ході якої обговорили подальші кроки надання допомоги жителям Херсонської області, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС  та чергового обстрілу військ рф по території України й надав відповідні доручення та рекомендації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь