Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

22 Листопада, 2022 р., 10:16
Начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько провів робочу нараду   з головами громад Роздільнянського району, під час якої обговорювались актуальні питання стосовно розміщення внутрішньо-переміщених осіб та підготовка місць компактного проживання ВПО, облаштування пунктів обігріву, а також  обстеження об’єктів критичної інфраструктури.
21 Листопада, 2022 р., 13:49
21.11.2022  Великомихайлівський селищний  голова Людмила Чебан провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, розглянули  найважливіші питання життєдіяльності громади.  Проводиться робота по облаштування пунктів обігріву,  забезпечення генераторами. Продовжується робота щодо забезпечення та укомплектування тимчасових споруд та укриттів.
21 Листопада, 2022 р., 10:49
Маємо гарні новини , і вже бачимо результат !
21 Листопада, 2022 р., 10:47
В Україні відбуваються віялові відключення електроенергії, що в свою чергу впливає на виробництво та/або обіг харчових продуктів. Враховуючи вищезазначене, операторам ринку, які займаються виробництвом та  обігом харчових продуктів для збереження харчових продуктів з дотриманням температурних режимів, Великомихайлівський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендує:
21 Листопада, 2022 р., 10:23
21 листопада – День Гідності та Свободи. Це – День вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.
18 Листопада, 2022 р., 15:40
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
18 Листопада, 2022 р., 15:04
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме ви, ті хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.
18 Листопада, 2022 р., 15:03
 БФ “Карітас Одеса УГКЦ” у співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) запропонував нашій громаді взяти участь у проєкті з підтримки внутрішньо переміщених осіб на яку ми з радістю погодилися.
18 Листопада, 2022 р., 12:53
18.11.2022 року об  10:00 годині в приміщені селищної ради (головуючий селищний голова Людмила ЧЕБАН) відбулося засідання виконавчого  комітету  де були розглянуті такі питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь