Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

30 Січня, 2023 р., 11:36
У ранковому ефірі телемарафону ICTV Голова Держпраці Ігор Дегнера розповів, як не потрапити у трудове рабство українцям, які змушені втікати від війни та шукати роботу у чужому місті або за кордоном.
29 Січня, 2023 р., 15:20
Сьогодні 29.01.2023 року мешканці Великомихайлівської громади на колінах живим коридором зустріли нашого захисника, світлого героя, воїна   Олександра Довгошея, який втратив земне життя в боротьбі проти російського загарбника. Залишив по собі Нескорений дух Справжнього Чоловіка, гідного Українця, Господаря своєї землі, доброго Сина, Батька, Чоловіка, Брата....
27 Січня, 2023 р., 15:37
За ініціативи селищного голови Людмили Чебан були подані заявки  про надання гуманітарної допомоги у вигляді генераторів для забезпечення потреб цивільного населення в умовах аварійних та стабілізаційних відключень електричної  енергії, спричинених руйнуваннями систем генерації електричної енергії внаслідок ракетних обстрілів країною – агресором об’єктів енергетичної інфраструктури України,  підвищення спроможності реагування на надзвичайні ситуації та забезпечення стабільної роботи   Великомихайлівської ТГ.  На сьогодні ми отримали від:
27 Січня, 2023 р., 11:51
Роздільнянське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну та заочну форму навчання у вищі навчальні заклади ДСНС України.
27 Січня, 2023 р., 10:21
За ініціативи селищного голови Людмили Чебан відбулася зустріч з начальником  відділу технічного контролю та якості робіт ТОВ «Прогресдорбуд»  щодо розчищення мосту від замулення, з метою запобігання підтоплення прилеглих житлових будинків, який розташований в с. Соше – Острівське на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення.  Відповідно чого в.о. директор Андрій Сандул доручив ТОВ «Прогресдорбуд» разом з представником ДП «Служба місцевих доріг»  провести обстеження та негайно розпочати виконання робіт по розчищенню замуленого мосту  на ділянці автомобільної дороги(С162505 Кордон Молдови- Росіянівка-/З-33/).
26 Січня, 2023 р., 16:49
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
26 Січня, 2023 р., 16:04
26.01.2023 року в приміщені селищної ради відбулася 38 позачергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
25 Січня, 2023 р., 16:03
Вітаємо з Днем народження Манжула Василя Федоровича, ветерана Другої світової війни! Сьогодні шанованому мешканцю нашої громади виповнюється 97 років. Від щирого серця ми бажаємо Вам, дорогий Василю Федоровичу, гарного міцного здоров’я та щасливого довголіття! Нехай Вас завжди оточують люблячі люди, в родинній оселі панують злагода та добробут, а кожен Ваш день буде сповнений радості та позитивних вражень! З Днем народження!!!
25 Січня, 2023 р., 14:40
25.01.2023 року в приміщені селищної ради в кабінеті селищного голови відбулася нарада селищного голови Людмили Чебан  зі старостами Великомихайлівської ТГ на якій розглянути питання щодо :
24 Січня, 2023 р., 16:30
24 січня 2023 року селищний голова Людмила Чебан взяла участь у  селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад  в режимі відео зв’язку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь