Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

24 Січня, 2023 р., 09:34
 23.12.2023р. за  фінансової підтримки Дитячого Фонда UNICEF та роботи Благодійного фонду "ВІТРИ ЗМІН " сім'ям з дітьми, які перебувають складних життєвих обставинах,  надано допомогу у вигляді електричних обігрівачів.  Дуже  вдячні всім причетним за турботу до маленьких жителів нашої громади!
24 Січня, 2023 р., 09:23
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
23 Січня, 2023 р., 09:24
23.01.2023 року відбулося обговорення селищного голови та апарату селищної ради щодо графіка роботи при відключенні світла, надання інформаційних консультацій населенню громади, гуманітарної допомоги для ВПО та інших робочих моментів.
22 Січня, 2023 р., 10:41
22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 105 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР. Вітаємо з Днем Соборності України і щиро бажаємо завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.
19 Січня, 2023 р., 16:52
метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
19 Січня, 2023 р., 15:15
19.01.2023 року відбулася робоча нарада селищного голови Людмили ЧЕБАН з директором  центру культури і дозвілля Великої Михайлівки Антоніною Ростовцевою  про  подальшу співпрацю з різними благодійними фондами щодо надання гуманітарної допомоги для ВПО, які проживають на території громади та забезпечення наших захисників необхідними лікарськими препаратами.
18 Січня, 2023 р., 15:25
Наразі маємо гарну новину з якою хочемо поділитися. Ми отримали допомогу від Громадської організації «Кримські татари Одещини» та Одеського обласного благодійного фонду «Шлях до дому». Дані організації відгукнулися на прохання відділу соціального захисту населення щодо  допомоги в отриманні засобів технічної реабілітації для людей з інвалідністю та надали візочки, ходунки для дорослих, милиці для дорослих та для дітей.  Наголошуємо, що жителів нашої громади,  які мають потребу у таких засобах реабілітації  чи їх представники, можуть звернутися до відділу соціального захисту Великомихайлівської селищної ради  та отримати на безоплатній основі вищеперераховані засоби реабілітації. Додаткову інформацію можна отримати зателефонувавши за номером 095-119-81-61.
18 Січня, 2023 р., 14:24
18.01.2023 року в приміщені селищної ради відбулася нарада селищного голови Людмили ЧЕБАН з начальниками відділів селищної ради та старостами старостинських округів громади.  Першочергово розглядалося питання про до облаштування  пунктів незламності по всій громаді.  Надання гуманітарної допомоги ВПО.  Обговорили також найважливіші питання щодо зустрічі з керівниками  «Великомихайлівської БЛ» та КНП  Великомихайлівський ЦПМСД.
18 Січня, 2023 р., 11:38
Більше інформації на сайті Держпраці https://cutt.ly/tZOfZvZ та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь