Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Головна

Дата: від до Скинути

Шановні жителі та відвідувачі нашого сайту!
Вітаємо на офіційному веб-сайті Великомихайлівської територіальної громади! 

     Ви зможете ознайомитись з інформацією про нашу громаду, яка є нашою малою Батьківщиною.

Хочемо  звернути вашу увагу на те, що сайт  саме для вас, щоб інформувати  про життя громади, проблеми, про досягнення ваших дітей, сусідів, висвітлювати роботу сільської ради, знайомити з рішеннями депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради.

Сподіваємося, що наш сайт стане для вас корисним та цікавим!
 

                                                                              З повагою, селищна рада              

 

18 Березня, 2024 р., 17:28
Збірна Великомихайлівського ліцею, Великомихайлівського опорного ліцею, Філія "Войничівська гімназія ", хореограф Трофімова Віталіна, 17 березня 2024 року їздили в місто Одеса на танцювальний чемпіонат “Top Of Dance 2024”.
18 Березня, 2024 р., 17:22
Сьогодні Великомихайлівська громада зустріла живим коридором нашого Захисника Сергія Гасія. Щирі співчуття родині Захисника. Доземний уклін Бійцеві за його жертовність, стійкість і непохитність у боротьбі проти ворогів України.
18 Березня, 2024 р., 17:21
Служба у  справах дітей селищної ради інформує, що на виконання листа служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації від 11.03.2024 року, 15 березня 2024 року спільно з поліцейським офіцером ТГ, старшим інспектором ЮП ВП, був проведений рейд та інші профілактичні заходи. В ході бесіди, батьків дітей було ознайомлено з батьківськими обов’язками, попереджено про відповідальність за життя, здоров’я та належні умови проживання дітей. В результаті рейду обстежено умови проживання 13 сімей, в яких виховується 37 дітей. 4 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.       
14 Березня, 2024 р., 11:17
На сьогоднішній день виникла реальна загроза повернення «міського сказу» котів та собак. Це пов’язано з міграцією домашніх улюбленців з міського ареалу до відкритого природнього середовища, де можливий контакт з дикими хворими тваринами.
13 Березня, 2024 р., 12:35
13.03.2024 року   в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету.  Головуючий В.о. селищного голови, секретар селищної ради Юрій Тишлер, на якому були розглянуті питання:
12 Березня, 2024 р., 14:02
Кодекс законів про працю України та інші нормативні акти врегульовано питання праці неповнолітніх в Україні, встановлено певні обов'язкові умови та обмеження для захисту прав та інтересів неповнолітніх працівників.
11 Березня, 2024 р., 10:28
З метою подальшого розвитку підприємницької та інвестиційної діяльності в регіоні, забезпечення підтримки малих та середніх підприємств, на підставі розпорядження голови (начальника) обласної державної (військової) адміністрації від 08.11.2023 №934/А-2023 діє Програма розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Одеській області на 2021-2024 роки.  
08 Березня, 2024 р., 10:37
На черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що пройшло під головуванням її очільника райдержадміністрації Сергія Приходька (Від Великомихайлівської ТГ доповідав заступник селищного голови Ігор ГОНЧАРУК). Присутніми були розглянуті нагальні питання сьогодення, а саме:
07 Березня, 2024 р., 16:17
07.03.2024 року працівниками служби у справах дітей селищної ради спільно з працівниками ВЗНС Роздільнянського району РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, був проведений профілактичний рейд, з метою перевірки сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та проживають на території Великомихайлівської ТГ, щодо безпечного використання різних видів опалення житла. З батьками дітей були проведені бесіди щодо дотримання основних правил пожежної безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь