Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Всесвітній день донора крові.

Дата: 14.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 50

Фото без описуЩороку 14 червня країни всього світу відзначають Всесвітній день донора крові. Ця подія — це привернення уваги громадськості до питання про потреби людства в безпечній крові та її компонентах або препаратах, і висловлення подяки донорам крові за те, що вони здають кров і допомагають рятувати життя людей. Донорська кров — це цінний ресурс, як при плановому лікуванні, так і при наданні невідкладної допомоги. Завдяки їй пацієнти з небезпечної для життя патологіями можуть жити довше і мати більш високу якість життя. Донорська кров також може бути необхідна при складних медичних і хірургічних процедурах. Переливання крові має життєво важливе значення при лікуванні поранених в умовах надзвичайних ситуацій будь-якого типу (природні катастрофи, аварії, збройні конфлікти і т.д.) і грає найважливішу роль при наданні акушерської та перинатальної допомоги.

Служба крові є однією з основних складових ефективної системи охорони здоров’я.

В цей день мільйони людей завдячують своїм життям тим, кого вони можуть ніколи не зустріти - донорам, які здають свою кров добровільно і без будь-яких винагород.

З нагоди Всесвітнього Дня донора висловлюємо подяку та вітаємо всіх, хто здає кров заради здоров’я чи порятунку життя інших людей. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя і наснаги.

Ми цінуємо ваш внесок у відновлення здоров’я наших співгромадян і сподіваємось, що цей рік буде успішнішим, і до такої благодійної справи, як донорство, долучиться більше свідомих донорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь