Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

31 Березня, 2023 р., 09:41
Шановні жителі громади! Звертаємо вашу увагу, що  31.03. 2023року   проводитимуться військові навчання.  Може  бути чутно гучні постріли або вибухи. Не хвилюйтесь, зберігайте спокій.
30 Березня, 2023 р., 16:30
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
29 Березня, 2023 р., 15:57
Бажаєте отримати допомогу від держави на розвиток свого бізнесу?
28 Березня, 2023 р., 15:57
28.03.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан, на якому були розглянуті питання:
27 Березня, 2023 р., 16:14
Вигравши битву за Київ, українці виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнивши північ, всі побачили, що окупанта можна вигнати. Продовжили цей рух зі звільнення на півдні України – вибивши окупантів зі Зміїного й населених пунктів Херсонщини, а також на сході України – звільнивши території Харківщини, українці впевнені, що можуть звільнити всю свою землю.
26 Березня, 2023 р., 16:12
До річниці звільнення півночі України за ініціативи Президента України Володимира Зеленського стартувала медіа кампанія під назвою «Міста Героїв» . Битви на півночі та звільнення північних регіонів – це частина нашої героїчної оборонної операції. Героїзм та стійкість наших військових стали ключовими чинниками оборонного успіху України навесні 2022 року на півночі. Вигравши битву за Київ, ми виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнівши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух по звільненню на півдні України –звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – звільнивши Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всю нашу землю. Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей, саме у тому першому досвіді наших людей, які побачили, що російська армія біжить з української землі.
26 Березня, 2023 р., 16:11
У перший день повномасштабного вторгнення росіяни намагались просунутися якомога далі. Контроль над містом необхідний був для наступу на Київ, а Чернігів у випадку захоплення мав стати для російських військ таким собі логістичним хабом на пів дорозі до столиці. У Чернігівській області окупанти пошкодили або зруйнували близько 3,5 тисяч будівель, серед них 80 % — це житло.
24 Березня, 2023 р., 12:48
З настанням справжніх весняних днів громада розпочала прибирання території  після зими.
24 Березня, 2023 р., 08:43
Усі батьки хочуть, щоб їхні діти росли здоровими й фізично розвиненими. А тому щиро вболівають за їхнє харчування у школі чи у дитсадку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь