Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

09 Березня, 2023 р., 09:26
У бригадах робиться велика ставка на цю спеціалізацію.
08 Березня, 2023 р., 11:17
Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності. Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу.
08 Березня, 2023 р., 09:20
Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика пропонує унікальну нагоду поновитись на навчання та одержати бажану освіту без відриву від військової служби та/або робочого місця для військовослужбовців, зокрема ветеранів війни та членів їх сімей в рамках програми освітнього та кадрового розвитку. 
07 Березня, 2023 р., 14:47
07.03.2023 року селищний голова Людмила Чебан взяла участь у  селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад . 
07 Березня, 2023 р., 14:47
Потужною і невидимою силою української протидії є аеророзвідники, – люди, які мілітаризували «залізних пташок». Серед таких, бригада швидкого реагування Національної гвардії України “Рубіж”.
06 Березня, 2023 р., 16:29
Прикордонників тренуватимуть досвідчені бійці та бійчині, які безпосередньо брали участь в бойових діях і мають підготовку за стандартами НАТО. Днями тренери завершили свій військовий збір і готові передавати свої навички бійцям, які увійдуть до складу бригади Держприкордонслужби “Сталевий кордон”.
06 Березня, 2023 р., 11:20
04.03. 2023 року відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
06 Березня, 2023 р., 08:33
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
03 Березня, 2023 р., 13:51
03.03.2023 року відвідав Великомихайлівську селищну раду начальник Роздільнянської військової адміністрації Сергій Приходько, з метою обговорення ходу проведення національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу».  На нараду було запрошено представники  підприємств та установ, керівники  закладів охорони здоров’я, освіти комунальних підприємств. Зацікавлені поспілкувались з  присутніми представниками державної прикордонної служби та національної гвардії щодо діяльності батальйонів та їх направленості.
03 Березня, 2023 р., 13:51
В Україні триває набір добровольців на вступ до «Гвардії наступу». Військовослужбовці бригади #Буревій Перша Президентська бригада провели тактичні навчання. Серед бійців як професійні військові з бойовим досвідом, так і новобранці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь