Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

11 Квітня, 2023 р., 14:21
В країні війна... Ми всі це розуміємо, але ми теж розуміємо що наших громадян непокоїть стан та ремонт доріг в нашій громаді.
11 Квітня, 2023 р., 14:19
11.04.2023 року в приміщені селищної ради відбулася 42 позачергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
10 Квітня, 2023 р., 16:26
Сьогодні заступник селищного голови Анатолій Іванов, секретар селищної ради Юрій Тишлер та начальник відділу ЖКГ Олександр Бабчук  разом з працівниками з благоустрою висадили  в центральному парку саджанці сакури.  Сподіваємося, що саджанці приживуться й будуть квітнути на радість містянам і гостям ... милуючи очі й радуючи серця мешканців і гостей нашого селища.
10 Квітня, 2023 р., 09:36
Звертаємось до всіх жителів нашої громади поширити наше прохання : наведім лад біля своїх дворів, в парках та на ігрових майданчиках. Сили та можливості працівників ЖКГ не безмежні. Там також працюють звичайні люди. Ось таку красу громада придбала для кожного старостинського округу, працівники з благоустрою створять маленький оазис краси. Давайте усі разом дбати про чистоту і затишок. Ось такі урни для сміття будуть облаштовані в населених пунктах нашої громади. А ми своєю чергою зробимо все, щоб наші населені пункти ставали сучасними й охайними. Нам би Перемоги!
07 Квітня, 2023 р., 15:47
07.04.2023 року селищний голова Людмила ЧЕБАН провела робочу нараду з заступником начальника відділення Великомихайлівської ВП Роздільнянського району ВНПГУНП в Одеській області Сергієм Щербулою та поліцейським офіцером громади Павлом Коротняном. Було обговорено план роботи. Визначено пріоритетні завдання, а саме: - ведення прийому громадян; - створення бази проблемних питань та завдань, та заходи щодо їх вирішення; - обговорено та визначено графік виїзних навчань в освітні заклади громади для проведення "Уроків  Безпеки"
07 Квітня, 2023 р., 15:41
З метою надання та забезпечення якісних послуг у сфері благоустрою, організації з виконання великого спектра  комунальних робіт,  селищний голова Людмила Чебан разом з директором КП «Злагода» Оленою Івис провели робочу зустріч з представником компанії "Альфатекс", яка спеціалізується на виробництві та продажу комунальної, дорожньої та будівельної спецтехніки.  Асортимент продукції налічує понад 700 моделей. Маючи власну сучасну спецтехніку, громада матиме можливість надавати широкий спектр послуг, як на території громади , так і за її межами на платній основі.  Не менш важливо  буде підвищення  саме екологічних стандартів та естетичного вигляду Великомихайлівської ТГ.  Розглянуто ряд комерційних поопозицій, а саме придбання  вакуумної машини призначеної для очищення вигрібних ям та каналізаційних колекторів.  Дана пропозиція буде подана до виконавчого комітету та на розгляд сесії селищної ради.
06 Квітня, 2023 р., 12:36
06.04.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан, на якому були розглянуті питання:
06 Квітня, 2023 р., 12:26
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України 07 квітня 2023 року   з  10.00 до 16.00 проводить сеанс «Прямої телефонної лінії» на теми:
06 Квітня, 2023 р., 12:24
11 квітня 2023 року відбудеться практичний вебінар щодо реалізації Керівних принципів у сфері запобігання примусовій праці й торгівлі людьми за участі Міжнародної організації праці, Конфедерації роботодавців України та Державної служби України з питань праці.
06 Квітня, 2023 р., 12:12
Сьогодні, 06 квітня 2023 року, відзначається 79 річниця визволення Великої Михайлівки від нацистських загарбників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь