Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

23 Березня, 2023 р., 16:17
   23.03.2023 року спеціалістами служби у справах дітей селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади та соціальним педагогом опорного ліцею провели профілактичні заходи на території смт.Велика Михайлівка, метою яких було обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, що виховуються у багатодітних сім’ях та у сім’ях, які перебувають в СЖО. Обстежено 5 сімей, в яких виховується 17 дітей. Батьків  попереджено про відповідальність, ознайомлено з ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.59 Закону України «Про освіту».   
23 Березня, 2023 р., 12:33
Незадекларована праця наносить шкоду державі. Неформальна економіка і незадекларована праця в мирний час обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів.
23 Березня, 2023 р., 11:47
Згідно з Правилами утримання житлових будинків та прибудинкових територій,  затверджених Державним комітетом з питань ЖКГ у 2005 році.  п. 3.4.1. “ На фасадах жилих будинків поміщаються покажчики  назви вулиці, провулка, площі, номер будинку та ін.”
22 Березня, 2023 р., 14:34
21 березня 2023 року селищний голова Людмила Чебан взяла участь в  робочій  нараді з керівниками громад та представниками сільськогосподарських підприємств з актуальних питань в аграрному секторі під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька за участі Директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації Алли Стоянової.
22 Березня, 2023 р., 12:55
22.03.2023 року селищний голова Людмила Чебан відвідала Комунальну установу «Заклад дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко» смт Велика Михайлівка Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області, а саме укриття, тому, що заклад відновив свою роботу в умовах воєнного стану (Головною умовою для відкриття є облаштування найпростішого укриття для всіх вихованців та працівників закладу.), щоб діти дошкільного віку мали змогу відвідувати дитячий садок.  
21 Березня, 2023 р., 12:32
21.03.2023 року службою у справах дітей Великомихайлівської селищної ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.
21 Березня, 2023 р., 08:37
21.03.2023 року  на першому поверсі у приймальні прийом громадян з питань пенсійного  забезпечення здійснював заступник начальника відділу обслуговування громадян №16 (сервісний цент) – Павло ПАРОВЕНКО, який надав роз’яснення та консультації з приводу підняття пенсії.
21 Березня, 2023 р., 08:36
Рішенням сесії було виділено кошти на ремонт приміщень у музичній школі селищної ради (ремонт туалетів).  На сьогодні ремонтні роботи завершено.  Селищний голова Людмила Чебан разом з заступником Ігорем Гончаруком відвідали музичну школу та оглянули приміщення після закінченню ремонту.
20 Березня, 2023 р., 17:04
“Лють” – штурмова бригада МВС складається з відважних та мотивованих бійців, готових захистити Україну на всіх фронтах. Основні завдання “Люті” – проведення штурмів, знищення незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника. 
20 Березня, 2023 р., 16:46
Відповідно до приписів статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, -

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь