Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

20 Квітня, 2023 р., 14:13
ЗАПИТАННЯ: Який перелік робіт (машин, механізмів устаткування підвищеної небезпеки), які виконуються (експлуатуються) на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства про охорону праці, на період воєнного стану?
19 Квітня, 2023 р., 13:45
19.04.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан, на якому були розглянуті питання:
17 Квітня, 2023 р., 10:15
Бажаємо вам сил, міцного здоров'я, відмінних буднів і менше надзвичайних ситуацій. Ми цінуємо вашу важку роботу і хочемо сказати, що вона заслуговує щиру вдячність і подяку. Ми вітаємо з Днем пожежної охорони і від душі бажаємо вам ніколи не втрачати пильності, впевненості, майстерності і професіоналізму.
14 Квітня, 2023 р., 12:22
      Великдень – це свято надії, яке дарує людям радість, наповнює серця добром та милосердям. Чудо Христового Воскресіння об'єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою.  Бажаю берегти і плекати це життєдайне світло у наших серцях, аби воно завжди іскрилося добром і, найголовніше, любов’ю.
14 Квітня, 2023 р., 12:20
Начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів робочу нараду щодо обговорення низки питань важливих для розвитку Великомихайлівської багатопрофільної лікарні.
13 Квітня, 2023 р., 11:21
Природні джерела мають першочергове значення для живлення річок і озер, часто вони бувають єдиним джерелом питної води для мешканців сільської місцевості. Проте колодязна вода з часом стає вже не такою "кришталево чистою", а тому криниці періодично потребують відродження та упорядкування. 
13 Квітня, 2023 р., 11:11
Охорона здоров’я вагітних і матерів-годувальниць та їх захист від дискримінації у галузі праці є передумовою для досягнення справжньої рівності можливостей та ставлення для жінок і чоловіків у сфері праці, а також для надання працівникам можливості виховувати дітей в умовах соціальної захищеності.
13 Квітня, 2023 р., 10:42
Служба у справах дітей Великомихайлівської селищної ради оголошує збір пропозицій від власників нерухомого майна для придбання квартир, садибних (одноквартирних) будинків у власність особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Житло повинно бути придатним для проживання та відповідати встановленим санітарно-технічним вимогам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь