Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

Дата: 02.10.2023 14:30
Кількість переглядів: 80

 Фото без описуВ рамках інформаційної кампанії стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», мета якої – стимулювання у пошуку роботи, інформування про актуальні вакансії та активні програми сприяння зайнятості, професійного навчання та перенавчання ВПО.

          Великомихайлівський відділ проводить ряд заходів щодо охоплення  інформаційними послугами тих переселенців працездатного віку, які поки не звертались за пошуком роботи. Завдання  - спонукати їх бути активними на ринку праці, адже кількість вакансій зростає, а роботодавці зацікавлені брати їх на роботу, оскільки отримують фінансову компенсацію у разі працевлаштування ВПО.

    29 вересня 2023 року  Великомихайлівським відділом Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості спільно з відділом соціального захисту населення Великомихайлівської ТГ був проведений інформаційний семінар з внутрішньо-переміщеними особами під гаслом «Робота для ВПО: ти потрібен!».

           Одним з основних завдань держави є турбота та захист своїх громадян. Працевлаштування ВПО – турбота не лише суспільства і держави, а й самих ВПО. Себе можна й треба реалізовувати, де б ти не жив та в яких умовах не опинився б.  Це – твій внесок у Перемогу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь