Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

05 Квітня, 2023 р., 19:52
Як громада співпрацює щодо спільного утримання медзакладу; про проведення ремонтних робіт в Паліативному відділені; про якість надання медичних послуг; та про облаштування бомбосховища , під час зустрічі говорили голова громади Людмила Чебан та головний лікар КНП Великомихайлівської багатопрофільної лікарні Тетяна Венжик. Проаналізовано роботу на протязі 2022 року. За рік ,на рахунок КНП ,надійшло власне зароблених коштів від НСЗУ 38млн 694тис177 гнр . Підтримує лікарню і громада. Завдяки спільної роботи депутатського корпусу, керівництва громади та КНП проведено роботу щодо якісного забезпечення медикаментами,виплачено допомогу молодому спеціалісту,придбано дороговартісне обладнання для Паліативного ,хірургічного та гемодіалізного відділень. Оплачено комунальні послуги . Надаються медичні послуги військовим та внутрішньо переміщеним особам, до них особлива увага. Придбано та профінансовано з місцевого бюджету в 2022 році на суму 7млн 742 тис 124грн . Є проблемні питання , але є і можливості їх вирішувати. Працюємо разом.
05 Квітня, 2023 р., 13:16
У нашій громаді продовжує реалізовуватись проект ФАО ООН. Дякуємо організації,яка продовжує з нами співпрацювати , навіть в умовах війни. Надійшла допомога у вигляді кормів для тварин. Допомогу отримують учасники проекту . Сподіваємось на подальшу співпрацю та чекаємо слідуючого етапу,отримання насіння.
04 Квітня, 2023 р., 16:08
04.04.2023 року, 11.00 в приміщенні Великомихайлівської селищної ради  відбулася  інформаційна зустріч селищного голови Людмили Чебан, начальника відділу соціального захисту населення Оксани Тилкової  та представників відділу захисту і розширення прав і можливостей жінок Міжнародного Комітету Порятунку (International Rescue Committee) з жінками із числа  внутрішньо переміщених осіб,  місцевими жительками громади  з метою збору інформації про основні потреби жіночого населення, допомоги у вирішенні юридичних питань , подальшої співпраці  та наданні цільової допомоги жіночому населенню громади у вигляді жіночих наборів.
04 Квітня, 2023 р., 15:31
Українські міста під час відсічі збройної агресії рф стали справжніми форпостами незламного духу. Чернігів пережив понад місяць російського оперативного оточення, авіаційних бомбардувань і артилерійських обстрілів – від перших днів повномасштабного нападу до початку квітня. І перетворився на місто героїв, які витримали 38 днів атаки й не дали загарбнику прорвати оборону. Звільнівши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух по звільненню на півдні України –звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – звільнивши Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всі наші території. Початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей.
04 Квітня, 2023 р., 15:30
До рятувальників  завітали учні Великомихайлівського опорного ліцею.  Під час екскурсії  до пожежно - рятувального підрозділу школярі мали змогу познайомитись зі спеціальною технікою та спорядженням. А ще,  користуючись нагодою, співробітники 18 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області нагадали дітлахам про: 
03 Квітня, 2023 р., 14:06
03.04.2023  Великомихайлівський селищний  голова Людмила Чебан провела  апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.  Обговорено питання щодо роботи з ВПО, виконання дохідної частини за І квартал 2023 року, прибирання та приведення в належний стан територію громади, пільговий проїзд, обговорення питань, які будуть винесені на виконавчий комітет.
02 Квітня, 2023 р., 12:55
Сьогодні виповнюється рівно рік з часу деокупації Київщини від військ РФ. Спільними діями Сил оборони, добровольців, волонтерів та місцевих вдалося дати відсіч окупаційній армії і визволити регіон. Після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року інтенсивні бойові дії відбувалися в Ірпені, Бучі, Гостомелі та інших населених пунктах Київщини. Війська РФ здійснили там звірячі воєнні злочини щодо мирних жителів.
01 Квітня, 2023 р., 12:54
Коли на початку березня 2022 року російські війська проривалися до Києва, Бородянка опинилася на головному їхньому шляху до столиці. В ній не було жодних військових об’єктів, але, зіткнувшись зі спротивом цивільного населення, окупанти знищили значну частину селища обстрілами та бомбардуваннями. Під час боїв за Бородянку російська армія, серед іншого, розбомбила з літаків 8 багатоквартирних будинків, а під час подальшої окупації не давала розбирати завали та розстрілювала мирних жителів із вогнепальної зброї. За даними поліції, станом на травень 2022 року в селищі знайшли 41 загиблого під завалами будинків і ще понад 300 — в похованнях, зроблених місцевими жителями. Руйнування в Бородянці стали наймасштабнішими в Київській області.
01 Квітня, 2023 р., 12:49
Командир має викликати повагу та довіру. Адже від його дій залежить успішність операцій та безпека підрозділу. Комбриг «Рубежу» Гвардії Наступу полковник Артем Ілюхін — саме такий лідер. Розумний, компетентний, впевнений 
31 Березня, 2023 р., 14:47
31.03.2023 року в приміщені селищної ради відбулася 41 позачергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь