Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Міжнародний день Вчителя!

Дата: 06.10.2023 10:35
Кількість переглядів: 109

Фото без опису5 жовтня , у Міжнародний день Вчителя, в  Новопетрівському ліцеї відбувся святковий захід для освітян Великомихайлівської громади.

Заступник голови Роздільнянської державної адміністрації Вадим Ковальський, секретар селищної ради Юрій Тишлер, заступник селищного голови Анатолій Іванов та заступник селищного голови Ігор Гончарук найкращих  відзначили  грамотами та привітали педагогів з професійним святом, які в умовах повномасштабної війни тримають освітянський фронт!

     Для вчителів звучали слова подяки та визнання їх таланту і професіоналізму. Справжній осінній квест влаштувала для всіх присутніх чарівна ведуча. Гуртом відгадували зашифровані українські прислів'я, опанували молодіжний сленг, співали сучасні українські хіти. Для педагогів зі сцени звучали музичні привітання від вихованців Великомихайлівської дитячої музичної школи, колективів Центру культури та дозвілля. Атмосфера свята і хороший настрій  панували у залі.

 Низький уклін вам, трудівники-освітяни! Добра вам, щастя, слухняних учнів і сонячних днів, Віри, Надії, Любові, Миру та скорішої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь