Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

13 Березня, 2023 р., 14:31
 10 березня 2023 року за ініціативи  Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості  та начальника відділу  соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради Оксани ТИЛКОВОЇ   в приміщенні  Великомихайлівського відділу відбулася робоча зустріч з внутрішньо переміщеними особами, які перебувають на території Великомихайлівської громади.
13 Березня, 2023 р., 14:29
У ДПСУ для «Гвардії наступу» формується 15-ий мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон». Кістяком підрозділу стануть досвідчені бійці та командири. Зокрема, керуватиме «Сталевим кордоном» Герой України, захисник Маріуполя полковник Валерій Падитель.
13 Березня, 2023 р., 14:28
Повернути своє – основне завдання штурмової бригади “Буревій”, нещодавно створеної в межах Гвардії наступу на базі І-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України.
13 Березня, 2023 р., 14:26
Вас цікавила внутрянка життя бригад? Тоді у нас гарні новини!
13 Березня, 2023 р., 14:25
запрошує  чоловіків віком від 18 років на   зустріч  14 березня  2023 року о 10 годині  в приміщенні  Великомихайлівської  селищної  ради з  представниками   Прикордонної  служби  України   та   Національної  поліції,  де  можете  дізнатися,  як  долучитися до  підрозділів  Гвардії  Наступу,  про їх  задачі,  умови  навчання  та   проходження служби,  питання  оплати   та  забезпечення  службовців,  соціальні  гарантії  добровольцям
13 Березня, 2023 р., 12:56
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення щодо виявлення  нововірусу в устрицях, експортованих  з Франції  (trader/broker Demarne Freres) до окремих держав-членів ЄС і в тому числі до України - ТОВ «Одісей Люкс» (вул. Київська,   19-А, м. Вишневе, Київська область, 08132)
13 Березня, 2023 р., 12:55
ДСНС України інформує про відновлення роботи Порталу електронних послуг ДСНС, скориставшись яким є можливість заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.
10 Березня, 2023 р., 14:52
Штурмові бригади "Гвардії наступу", які готуються у складі Нацгвардії, проходитимуть підготовку протягом 2-4 місяців і лише потім підрозділи будуть залучені до бойових дій.
10 Березня, 2023 р., 09:32
Командир штурмової бригади Нацгвардії “Червона Калина” Олександр Охріменко: “Ніхто нікого не відправляє на фронт відразу. До підготовки залучаються найкращі інструктори з вогневої і тактичної підготовки”. За якими критеріями відбирають бійців нових штурмових бригад “Гвардії наступу”? Які завдання перед ними стоятимуть? Хто їх навчатиме і як довго?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь