Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

08 Травня, 2023 р., 12:24
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Вeликoмихaйлівськa селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
08 Травня, 2023 р., 12:07
       З нагоди дня пам’яті та перемоги над нацизмом у другій світовій війні 1939 – 1945 років по всій громаді відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків загиблим воїнам.
08 Травня, 2023 р., 12:06
Шановні жителі громади! Звертаємо вашу увагу, що  08.05. 2023року  з 14.00 до 18.00 годин  проводитимуться військові навчання.  Може  бути чутно гучні постріли або вибухи. Не хвилюйтесь, зберігайте спокій.
05 Травня, 2023 р., 15:55
 З настанням весни, завдяки дбайливим рукам наша громада квітне.
04 Травня, 2023 р., 16:10
Оповіщення громадян про надзвичайну ситуацію здійснюється через: абонентські радіоточки, вуличні гучномовні пристрої, електронні сирени, системи автоматизованого виклику, пересувні автомобілі, оснащені гучномовцями, через мережі радіомовних станцій і телебачення, Інтернет - ресурси, через телекомунікаційні мережі загального користування. За підтримки Мінцифри в Україні запущено додаток Повітряна тривога. За допомогою додатку вам вдасться не пропустити жодну Повітряну тривогу, де б ви не перебували. Сповіщення про Повітряну тривогу в населеному пункті Велика Михайлівка проводиться в ручному режимі в будівлі виконавчого комітету селищної ради, працівниками охорони. Контроль за включенням сирени здійснює заступник селищного голови та спеціаліст з мобілізаційної роботи. З відповідальними особами проведено інструктаж, щодо вмикання сигналу. Працівниками надано пояснення, щодо ситуації, коли сигнал Повітряна тривога не було включено. З працівниками було проведено повторний інструктаж та попереджено про відповідальність. Радимо всім встановити, або відновити додаток Повітряна тривога на своїх телефонах. І почувши сигнал Повітряна тривога не забувайте сповіщати рідних, сусідів та знайомих. Бережіть себе та своїх близьких.
03 Травня, 2023 р., 16:28
Сьогодні  на території Великомихайлівської територіальної громади відбулось показове спільне об’єктове навчання, на якому була продемонстрована злагодженість дій екстрених служб та готовність до гасіння лісових пожеж.
03 Травня, 2023 р., 09:47
Укриття у захисних спорудах цивільного захисту є надійним способом захисту населення від засобів масового ураження в особливий період та у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
02 Травня, 2023 р., 16:47
Великомихайлівська служба у справах дітей налічує чимало цікавих історій про створення прийомних сімей. Про одну з них ми розкажемо вам сьогодні.
01 Травня, 2023 р., 10:03
28.04.2023 року  в приміщенні Великомихайлівської селищної ради  відбулася  зустріч представників відділу захисту дітей Міжнародного Комітету Порятунку (International Rescue Committee) дітьми із числа  внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених сімей та дітей із числа СЖО.
01 Травня, 2023 р., 10:02
Шановні жителі громади, звертаємо вашу увагу, вимкнення світла по всій громаді тимчасово, через ремонтні роботи на об'єктах мереж можливі певні тимчасові обмеження постачання електроенергії.  Зберігайте спокій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь