Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

03 Серпня, 2022 р., 16:16
Служба у  справах дітей селищної ради інформує, що 2 серпня 2022 року спільно з поліцейськими офіцерами територіальної громади, старшим інспектором ювенальної превенції відділу поліції, був проведений профілактичний рейд до Великокомарівського старостинського округу, метою якого було здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.
03 Серпня, 2022 р., 12:02
Великомихайлівська селищна рада Роздільнянського району Одеської області запрошує на співбесіду бажаючих зайняти посаду головного спеціаліста – юриста апарату Великомихайлівської селищної ради.
02 Серпня, 2022 р., 11:32
Все не складно і будь-який користувач смартфону може все швидко оформити.
01 Серпня, 2022 р., 12:45
   29 липня Великомихайлівська ТГ в черговий раз отримала  гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від компанії World Central Kitchen.  
01 Серпня, 2022 р., 11:32
Платформа єДопомога надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій.
01 Серпня, 2022 р., 09:06
Правовою підставою криміналізації цих діянь є ч. 2 ст. 5 Конституції України, відповідно до якої право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і ніхто не може узурпувати державну владу.
29 Липня, 2022 р., 16:08
 По всім старостинським округам розвезена гуманітарна допомога для ВПО, малозабезпеченим та сім’ям які опинилися в складних життєвих ситуаціях.  Працівники з благоустрою прибирають прилеглі території.
29 Липня, 2022 р., 12:03
Африканська чума свиней (АЧС) – особливо небезпечна вірусна хвороба домашніх і диких свиней, що характеризується швидким поширенням та високим ступенем смертності. Гине до 100% інфікованих свиней. Африканська чума свиней не становить небезпеки для здоров’я людей. Лікарські засоби для профілактики і лікування АЧС відсутні. Джерелом хвороби є хворі свині, які виділяють вірус з сечею, калом, витіканнями з носа та іншими виділеннями. Передача захворювання здоровим тваринам може здійснюватися через заражені вірусом корми, підстилку, гній, продукти забою тварин (м'ясо, м'ясопродукти, кров). Клінічні ознаки захворювання: від зараження до появи клінічних ознак проходить 2-7 днів; у тварин підвищується температура тіла до 42 С, з’являються задишка, кашель, пропадає апетит, посилюється спрага, відзначаються напади блювоти і паралічу задніх кінцівок, на шкірі внутрішньої поверхні стегон, на животі, шиї, біля основи вух, на п'ятачку і хвості стають помітні червоно-фіолетові плями. Смерть настає на 1-5 день, рідше пізніше. 
29 Липня, 2022 р., 10:48
До Великомихайлівського  гуманітарного центру надійшла чергова гуманітарна допомога у вигляді засобів особистої гігієни та продуктів харчування від Координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА та ГО «Десяте квітня».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь