Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

10 Серпня, 2022 р., 14:11
На сьогоднішній день встановлено  глибинний  насос  с.Нові Бутори (Новоолександрівський старостинський округ) комунальним підприємством «Злагода» .  Роботи виконанні, жителі села забезпечені питною водою  в повному обсязі.
10 Серпня, 2022 р., 14:09
Залишилось менш як місяць до початку нового навчального року. Яким він буде, достеменно відповісти ніхто не може, адже ми живемо в умовах воєнного стану і кожен день, як нове випробування.
10 Серпня, 2022 р., 14:03
З робочим візитом начальник Роздільнянської військової адміністрації Сергій Приходько побував у Великомихайлівській територіальній громаді. Спілкуючись з головою Великомихайлівської селищної ради Людмилою Чебан, очільник району вів мову про безпеку населення під час повітряних тривог. Зокрема, про звукове сповіщення населення. Підготовка до осінньо-зимового опалювального сезону. Як зазначила голова громади, підготовка здійснюється відповідно до плану заходів. Проводиться обстеження фактичного стану об'єктів життєзабезпечення, здійснюються заходи з підготовки бюджетних установ та організацій, об’єктів тепло, водо, електро, газопостачання, житлового і дорожнього господарства з урахуванням недоліків минулого опалювального сезону.
09 Серпня, 2022 р., 18:14
Громада на чолі селищного голови Людмили Чебан  продовжує співпрацю  та партнерство спрямоване на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свободи людини та протидії злочинності на території громади між головним управлінням Національної поліції та громади.  Вирішення спільно з відповідним підрозділом, питання щодо створення належних умов для служби та відпочинку поліцейських у відповідності до законодавства України.
09 Серпня, 2022 р., 18:09
9.08.2022 року спеціалістами служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради був здійснений робочий візит до служби у справах дітей Роздільнянської районної  державної адміністрації з метою ознайомлення  з Єдиною інформаційно-аналітичною системою «Діти».
09 Серпня, 2022 р., 15:55
Сьогодні, 09 серпня 2022 року, метою оцінки потреб  внутрішньо-переміщених осіб селищний голова Людмила ЧЕБАН та начальник відділу соціального захисту населення Оксана ТИЛКОВА вели прийом громадян із числа ВПО, які проживають на території Великомихайлівської громади.
09 Серпня, 2022 р., 11:13
Щоранку  на чолі з головою громади Людмилою Чебан  проводиться загальнонаціональна хвилина мовчання  для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
08 Серпня, 2022 р., 16:31
Шановні жителі громади.  Звертаємо вашу увагу, що Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради (ЦНАП) перейшов у своє приміщення за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, смт Велика Михайлівка вул. Центральна 130 та працює у звичному режимі.
08 Серпня, 2022 р., 16:30
Виготовлення паспортів на будинки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь