Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Навчання у вищі навчальні заклади ДСНС України

Дата: 27.01.2023 11:51
Кількість переглядів: 179

Роздільнянське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну та заочну форму навчання у вищі навчальні заклади ДСНС України.

Відбір проводиться за основними спеціальностями «Пожежна безпека»; «Цивільний захист» (термін навчання – 4 роки, освітній ступінь –«Бакалавр») до:

- Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), веб-сайт: https//nuczu.edu.ua;

- Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України (м. Черкаси) веб-сайт: https//chipb.dsns.gov.ua;

- Львівського державного університету безпеки життєдіяльності             (м. Львів) веб-сайт: https//ldubgd.edu.ua.
          Також проводиться відбір до Вінницького вищого професійного училища ЛДУ БЖД (м. Вінниця) за спеціальністю “Організація та техніка протипожежного захисту” «Радіаційний та хімічний контроль» (термін навчання 2,5 роки) веб-сайт: https//ldubgd.edu.ua/VPULDUBGD.

Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2023 році, за станом здоров'я придатні до військової служби, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до Роздільнянського  районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області за адресою: м. Роздільна, вул. Європейська, 48.

Телефон для довідок: (04853) 5-09-12.

При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь