Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

12 Серпня, 2022 р., 12:51
12.08.222 року у приміщені селищної ради (головуючий селищний голова Людмила ЧЕБАН) відбулося засідання виконавчого комітету з питань:
12 Серпня, 2022 р., 08:45
День молоді це одне з найдинамічніших свят - ну, а як же інакше - адже їм, молодим - скрізь дорога! Відкритий весь світ як на долоні, і будь-яка справа по плечу! Все таке яскраве і сама любов править балом! Вітаємо з Днем молоді вас всіх! Бажаємо залишатися молодими протягом усього свого шляху, адже молодість не залежить від віку – вона живе в душі, тієї, що не перестає літати й будувати плани та виконувати задумане, всупереч усім труднощам!
12 Серпня, 2022 р., 08:44
Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди тут, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю. Історія утворення громади є часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди своєю щоденною працею.              День громади – це свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Вірю, що попереду в громади щасливе майбутнє.             Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади. Нехай життя кожного жителя буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і браво працює, нехай кожен відчує себе потрібним і важливим. Нехай наша громада росте, розвивається і займає особливе місце в серцях її жителів.            Бажаю кожній родині перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя та добробуту. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. З повагою,  селищний голова      Людмила ЧЕБАН
11 Серпня, 2022 р., 16:33
11.08.2022 року селищний голова Людмила Чебан провела нараду зі структурними підрозділами фінансового та бухгалтерського відділів апарату.  Обговорили проєкти рішень, які будуть винесені на розгляд виконавчого комітету щодо порядку освоєння коштів передбачених програмами громади.
11 Серпня, 2022 р., 15:59
Великомихайлівська ТГ продовжує видачу гуманітарної допомоги від фондів, які в цей нелегкий для України час не стоять осторонь, а роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним  підтримати та допомогти тим,  категоріям  населення, які цього потребують. Весь світ намагається підтримати нас у відчайдушній боротьбі з російською федерацією.                   
11 Серпня, 2022 р., 10:17
10.08. 2022 року селищний голова Людмила Чебан взяла участь в селекторній нараді з питань обговорення «Програми з відновлення України» для реалізації проєктів з відновлення соціальної інфраструктури, об’єкти житлово-комунального господарства тощо у регіонах, що постраждали внаслідок військового конфлікту (підконтрольні Уряду України), а також у тих, що зазнали найбільшого навантаження через значний наплив внутрішньо переміщених осіб. Кредитні кошти будуть спрямовані громадам у вигляді субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Пріоритетність надається наступним напрямкам: - будівництво (нове будівництво, реконструкція, капітальний ремонт) громадських будівель: - закладів освіти (дошкільної освіти, середньої освіти тощо); - закладів охорони здоров’я (амбулаторії, лікарні, диспансери, госпіталі, поліклініки тощо): - центрів надання адміністративних послуг; - адміністративні будівлі органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади; - реконструкція, капітальний ремонт критичної інфраструктури (водопостачання, водовідведення, теплопостачання); - реконструкція, капітальний ремонт будівель для забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та осіб, які втратили його внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією рф. Пріоритетність надається об’єктам будівництва за територіальним принципом: - деокуповані регіони (Житомирська, Київська, Сумська, Чернігівська області) та м. Київ; - опорні регіони (Вінницька, Дніпропетровська, Кіровоградська, Одеська, Полтавська, Черкаська області). Пріоритетність при відборі надається проєктам, які відповідають наступним умовам: - відновлення об’єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією рф; - соціальна значущість об'єкта, зокрема кількість осіб, які матимуть доступ до об'єкта після реалізації проєкту; - наявність розробленої проєктної документації належної якості (відповідність чинним ДБН, ДСТУ та настановам (врахування енергоефективності, інклюзії тощо).
11 Серпня, 2022 р., 09:11
11.08.2022 року комунальне підприємство «Злагода» виконувала ремонтні роботи в Новоолександрівському старостинському окрузі щодо ремонту башти та налагодження напору води  в селі Новоолександрівка.  Роботи виконанні, жителі забезпечені водою.
10 Серпня, 2022 р., 20:54
Якщо ви є багатодітною родиною, а Ваш чоловік на цей час є учасником бойових дій в україно-російській війні, просимо Вас ТЕРМІНОВО звернутися до відділу соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради за адресою : смт Велика Михайлівка, вул. Центральна,123, 3 поверх, кабінет 42. Телефон: 095-119-81-61. Якщо у вас є питання, телефонуйте за номером 40425, або 0951198161.
10 Серпня, 2022 р., 17:05
Великомихайлівська ТГ продовжує  співпрацю з Гуманітарним реагуванням  Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) (підтримка сільськогосподарського виробництва для покращення наявності продуктів харчування та доступу до продовольства) та висловлює щиру подяку за підтримку домогосподарств, щоб вони могли продовжувати займатися сільським господарством та підтримувати продовольчу безпеку своїх сімей, громади та всієї України у цей нелегкий час, коли Україна продовжує наполегливо чинити опір вторгненню російської федерації.
10 Серпня, 2022 р., 16:08
Шановні жителі громади,  звертаємо вашу увагу, що всі земельні питання які знаходяться на розгляді в селищній раді (земельний відділ)будуть розглянуті на наступній черговій сесії селищної ради після припинення або скасування воєнного стану в Україні або у відповідних окремих її територіях, у зв’язку з тим, що з 24.02.2022 року Верховна Рада України ухвалила Закон України №2145 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», та відповідно до п.27 Розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України передача земель комунальної власності у приватну власність надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації – ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь