Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

18 Серпня, 2022 р., 15:44
18.08.2022 року селищний голова Людмила Чебан провела нараду з представниками (ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО") та дійшли згоди щодо резервування  300 м3   дров  для забезпечення найбільш вразливих  верств населення: малозабезпечені, багатодітні, одинокі особи похилого віку та внутрішньо  переміщені особи, установ та організацій громади на період опалювального сезону.
17 Серпня, 2022 р., 16:29
 Якщо ви є  багатодітною родиною чи родиною військовослужбовця, який нині бере участь у бойових діях проти російської агресії та має посвідчення учасника бойових дій, просимо Вас  звернутися до відділу соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради для отримання продуктового набору за умови, якщо допомогу раніше не отримували.
17 Серпня, 2022 р., 15:28
УВАГА! ПЛАНОВІ  НАВЧАННЯ!
17 Серпня, 2022 р., 10:16
У 2022 році Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», за підтримки Мінмолодьспорту та інших органів влади. Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні. Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього природного середовища.
17 Серпня, 2022 р., 08:34
РЕКОМЕНДАЦІЇ Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації щодо дій населення за сигналом оповіщення "УВАГА ВСІМ"
16 Серпня, 2022 р., 16:52
16 .08.2022 року селищний голова Людмила Чебан провела апаратну нараду зі структурними підрозділами апарату. 
16 Серпня, 2022 р., 12:27
Підпунктом 1 пункту 27 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України передбачено, що дія договорів оренди, суборенди, емфітевзису, суперфіцію, земельного сервітуту, строк яких завершується в період дії воєнного стану, автоматично продовжується на один рік. Сторонам договору не потрібно укладати ніяких додаткових угод та не потрібно вносити відомості про поновлення договору до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
15 Серпня, 2022 р., 17:07
15.08.2022 року з робочим візитом до Великомихайлівської ТГ завітав начальник Роздільнянської військової адміністрації Сергій Приходько. Селищною головою Людмилою Чебан та очільником району були розглянуті та обговорені усі нагальні питання, що потребують вирішення.
15 Серпня, 2022 р., 16:52
15.08.2022 року Селищний голова Людмила Чебан відвідала Великоплосківську ТГ та зустрілася з  сільським головою Іваном Батуріним, де було обговорено ряд важливих питань щодо подальшої співпраці громад.
15 Серпня, 2022 р., 16:51
У зв’язку з початком військової агресії більше 90 % дітей, які перебували цілодобово в закладах інституційного догляду та виховання  дітей системи освіти,  були повернуті до своїх батьків, законних представників, родичів, без попередньої оцінки сімейної ситуації та здатності батьків здійснювати їх догляд та виховання.   15 серпня 2022 року    з метою захисту прав та інтересів таких дітей,  надання їм підтримки та допомоги  спеціалістами служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради спільно з поліцейськими  офіцерами  громади проведено детальний аналіз ситуації щодо дітей, які у  зв’язку з початком війни повернулись до батьків.  Проведено 8 моніторингових візитів до сімей, обстежено умови проживання 9 дітей, проведено оцінку рівня  безпеки дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь