Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

21 Липня, 2022 р., 16:26
Одним із важливим  питанням в громаді  це підготовка закладів освіти до нового навчального року 2022-2023 років у в умовах воєнного стану – безпека дітей, збереження їх здоров’я та життя.           Підготовка закладів освіти  здійснюється відповідно до розпорядження Одеської військової адміністрації, вживаються відповідні заходи з посилення безпеки. Створена комісія для перевірки споруд цивільного захисту, та інших приміщень, які можуть бути використані для укриття учасників освітнього процесу. В усіх закладах здійснені попередні перевірки та складені відповідні акти.  Розглядається питання щодо встановлення відео спостереження та  системи термінового виклику наряду поліції охорони.
21 Липня, 2022 р., 15:58
На сьогодні  кампанія по збору врожаю ранніх зернових та зернобобових культур знаходиться  на завершальному етапі.
20 Липня, 2022 р., 15:39
Відповідно до Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин », «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та з метою недопущення до обігу непридатних і небезпечних харчових продуктів просимо повідомити операторів ринку, які здійснюють господарську діяльність у сфері обігу харчових продуктів щодо недопущення до обігу ванільного морозива, що експортувалося з Франції (виробник: Häagen-Dazs, France) до України, в якому виявлено етиленоксид. 
20 Липня, 2022 р., 12:39
З 11 липня 2022 року набувають чинності зміни до статті 13 Закону України №2899-IV щодо захисту населення від шкоди вторинного тютюнового диму. Норми Закону спрямовані на зменшення привабливості тютюнових виробів, захист від впливу вторинного тютюнового диму, викидів від електронних сигарет та аерозолю тютюнових виробів для нагрівання в публічних приміщеннях тощо.
20 Липня, 2022 р., 12:28
Повідомляємо, що від 21.07.2022 року маршрут місцевого автобуса  с. Полезне – с. Гірське  - буде курсувати згідно зі своїм графіком включаючи вихідні дні.
20 Липня, 2022 р., 10:06
З метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб, прийнятий спільний наказ Одеської обласної військової адміністрації та військової частини. Відповідно до зазначеного наказу під час повітряної тривоги ( з початок сигналу «ПОВІТРЯНА ТРЕВОГА» до сигналу «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ» ) на території Одеської області ЗАБОРОНЕНО:
20 Липня, 2022 р., 08:38
19.07.2022 року відбулася  селекторна нарада при облдержадміністрації, що проводилась у режимі відеоконференції, в якій  прийняли участь голова райдержадміністрації Сергій Приходько, заступник голови Наталія Шличок та голови громад району.
18 Липня, 2022 р., 16:06
Щодня робітники відділу благоустрою продовжують прибирати узбіччя доріг, паркові зони, майданчики біля контейнерних баків, сквери.
18 Липня, 2022 р., 09:49
1. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.
15 Липня, 2022 р., 14:34
Повномасштабне російське вторгнення в Україну триває вже майже п’ять місяців. Країна-агресор з кожним днем продовжує свою наступальну операцію…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь