Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

22 Серпня, 2022 р., 16:48
     22.08.2022 року  З метою   забезпечення захисту прав, свобод та інтересів  малолітніх дітей, які виховуються в сім’ях, що потрапили в складні життєві обставини,  спеціалістами служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради спільно  з  сектором ювенальної превенції Великомихайлівського відділення поліції Роздільнянського відділу поліції  ГУНП  в Одеській області проведено роз’яснювально-профілактичну роботу з батьками дітей, надано рекомендації, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.
22 Серпня, 2022 р., 16:43
 Від початку повномасштабної збройної агресії російської федерації на територію України багато людей опинилися в складних життєвих обставинах, деякі вимушено покинули власні домівки та залишилися без засобів до існування.
19 Серпня, 2022 р., 16:00
З початку війни багато підприємств, організацій та установ України працюють в умовах постійної  або  тимчасової  відсутності  електропостачання, як у зоні бойових дій, так і на мирній території. За цей період дизельні генератори врятували  багато сотень життів.
19 Серпня, 2022 р., 15:59
Відповідно до   Постанови  Кабінету  України  «Про   дитячу  безпритульність в Україні та шляхи  подолання цього явища», з метою   здійснення заходів щодо забезпечення захисту прав, свобод та інтересів дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, профілактики правопорушень  серед дітей   
19 Серпня, 2022 р., 14:26
Роздільнянським  РУ Головного управління ДСНС України в Одеській області  передано до місцевої пожежної команди  18 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області 2 пожежних автомобілі. Цей транспортний засіб буде використовуватися місцевою пожежною командою у разі надзвичайних ситуацій та забезпечить більш ефективний протипожежний захист найближчих населених пунктів громади.
19 Серпня, 2022 р., 13:47
Звертаємо вашу увагу, що 22.08. – 23.08. 2022 року 
19 Серпня, 2022 р., 10:17
Щороку 19 серпня з ініціативи ООН ми відзначаємо Всесвітній день гуманітарної допомоги. Він заснований Всесвітньою організацією охорони здоров’я та іншими міжнародними організаціями, що привертають увагу до ролі гуманітарних працівників і згадують тих, хто загинув або зазнав травм під час виконання життєво важливих обов’язків. 
18 Серпня, 2022 р., 16:06
Підготовка  до нового навчального року в умовах воєнного часу – завдання не з легких. Саме тому на всіх щаблях державної влади, місцевого самоврядування ситуація на постійному контролі.
18 Серпня, 2022 р., 15:50
17.08.2022 року відбулась робоча зустріч заступника голови Роздільнянської районної військової адміністрації Н.С.Шличок з батьківськими комітетами та представниками педагогічних колективів  Великомихайлівської територіальної громади. На порядку денному - безпечність перебування дітей в закладах освіти, реалізація права кожного на освіту, форми освітнього процесу в умовах воєнного стану.
18 Серпня, 2022 р., 15:47
Внаслідок шквального вітру 15.08.2022 року комісія Великомихайлівської селищної ради  в складі: заступника селищного голови – Гончарука І.В., начальника відділу ЖКГ,будівництва та благоустрою Бабчука О.В.,  та старости Новопетрівського старостинського округу Трофімова С.Г.,  провела обстеження технічного стану житлового будинку, в якому проживає Таранчук Олександр Вікторович за адресою вул.Колгоспна  буд. №8,  с.Новопетрівка та встановили що житловий будинок Таранчука О.В. потребує заміни шиферу та заміни стекло пакету.  Весь пакет документів та заява громадянина буде винесена на виконавчий виконком щодо надання потерпілим матеріальної допомоги для відновлення пошкодженого майна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь