Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Прощання з героєм

Дата: 30.01.2023 16:38
Кількість переглядів: 125

Фото без описуНевимовне горе і невтихаючий  біль переживає нині вся Великомихайлівщина – сьогодні, 30 січня, громада прощалася з військовослужбовцем України Олександром Довгошеєм.  Він  віддав своє життя у бою за волю України, її цілісність і незалежність,  за честь і гідність свого народу. Загинув за нас, за мир у нашій країні, за спокій у нашому домі…

Великомихайлівська громада схилила голови у жалобі за загиблим воїном, якому не судилося прожити  довге і щасливе життя. Жителі громади, стоячи на колінах, зустрічали траурний кортеж, який востаннє віз загиблого воїна до рідної домівки. Гіркотою і болем був сповнений цей день для всіх мешканців громади, а насамперед для рідних, близьких, друзів, однокласників, побратимів та знайомих загиблого, які прийшли провести  його в останню путь.  

Герої не вмирають! Просто перестають бути поруч. Відлітають,  тихо, не прощаючись. Стають зірками в небі,  янголами-охоронцями в Небесному легіоні… Вічна пам'ять воїну Олександру, який загинув за світле і вільне майбутнє України, за наше майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь