Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

15 Липня, 2022 р., 14:01
В Україні 16 липня святкується День бухгалтера. Дата обиралася не випадково, адже саме цього літнього дня 1999 року урядом було прийнято закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».
15 Липня, 2022 р., 11:25
15.07.2022 року в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету по таким питанням:
15 Липня, 2022 р., 11:24
Відповідно до Порядку видачі ветеринарних документів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2013 № 857 рішення про видачу ветеринарного документа приймається за результатами безпосереднього огляду товару (клінічний огляд тварин, ветеринарно-санітарний огляд харчових продуктів, кормів та інших об’єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду), який проводиться після звернення заявника.
15 Липня, 2022 р., 09:37
Українські військові не лише захищають власну землю від російського агресора, а й виконують завдання в найгарячіших точках світу. Участь наших військових у міжнародних миротворчих операціях зміцнює авторитет України як надійного партнера на світовій арені.
14 Липня, 2022 р., 11:14
       Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.
13 Липня, 2022 р., 12:52
Навіть під час воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля. Працівниками з благоустрою проводяться обкоси трави в центральному парку селища та вздовж узбіччя доріг, ведеться догляд за фонтаном  та квітниковими клумбами, прибирається сміття.
13 Липня, 2022 р., 11:21
Чергова гуманітарна  допомога надійшла  до Великомихайлівського гуманітарного  центру для внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нас із зони активних бойових дій, особам із числа СЖО та малозабезпеченим верствам населення під егідою World Central Kitchen.
13 Липня, 2022 р., 10:17
Жорстока, звірська війна російської федерації проти усіх українців призвела до жахливих наслідків. Масові вбивства та зґвалтування, насильницьке вивезення людей, у тому числі дітей, за кордон, викрадення людей, роз’єднані сім’ї, втрачене та зруйноване майно, втрата доходів - це та реальність, з якою зараз зіштовхнулось українське суспільство. Одними із найбільш вразливих категорій населення в такій ситуації — є жінки, діти, особи з інвалідністю, особи похилого віку та інші. Відповідно до статті 1 Закону України „Про соціальні послуги”, а також Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 587, до осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, належать особи/сім’ї, які не можуть самостійно подолати негативний вплив обставин, зумовлених шкодою, заподіяною бойовими діями, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією. Враховуючи поточну ситуацію в країні, вкрай важливо забезпечити надання вчасної психологічної підтримки та допомоги всім громадянам України, які цього потребують.
12 Липня, 2022 р., 10:24
Липневого місяця нашу громаду сколихнула трагічна звістка.  Захищаючи територіальну цілісність України,  загинув наш земляк, уродженець села Полезне,  військовослужбовець Олександр Муштяца 1996 року народження.                             

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь