Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

03 Березня, 2023 р., 08:38
03.03.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан  . На якому були розглянуті питання:
02 Березня, 2023 р., 15:18
Прийом заявок відбувається до 10 березня через Державний аграрний реєстр
02 Березня, 2023 р., 15:17
Міністерство внутрішніх справ України ініціювало створення спеціальних бригад у складі бойових підрозділів Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії. Вони братимуть участь у штурмових діях, тобто у прориві ліній оборони ворога та наступі. Вступити можуть як військові з досвідом, так і цивільні добровольці, але треба пройти кілька тестів. У МВС ПОЯСНЮЮТЬ: ЦЕ ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ МОБІЛІЗАЦІЯ, БЕРУТЬ ВИКЛЮЧНО ДОБРОВОЛЬЦІВ І ВИКЛЮЧНО ТИХ, ХТО НАСПРАВДІ МАЄ ВИСОКУ МОТИВАЦІЮ СЬОГОДНІ ПРИЄДНАТИСЯ ДО ПІДРОЗДІЛІВ, ШТУРМОВИХ БРИГАД.
02 Березня, 2023 р., 15:16
Вісім штурмових бригад “Гвардії наступу” почнуть використовувати, коли ЗСУ успішно виконають стратегічну оборонну операцію. Про це розповів військовий експерт, генерал-лейтенант Ігор Романенко.
02 Березня, 2023 р., 14:40
02.03.2023 року селищний голова Людмила Чебан разом з начальником відділу архітектури та містобудування – головним архітектором Ніною Кузьмінською відвідали Новоолександрівський старостинський округ щодо   побудови захисної споруди цивільного захисту для Новоолександрівської гімназії.
02 Березня, 2023 р., 11:40
1 Президентська бригада оперативного призначення Командир військової частини 3027 полковник Мішакін Микола Миколайович – нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ст., відзнакою Президента України «Хрест бойових заслуг».
02 Березня, 2023 р., 09:09
У бригаду Нацгвардії України «Червона калина», у складі «Гвардії наступу», надходять нове озброєння і військова техніка, зокрема від країн-партнерів нашої держави.
01 Березня, 2023 р., 16:00
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
01 Березня, 2023 р., 15:56
Селищний голова Людмила Чебан  разом з членами  виконавчого комітету  заслухали звіт діяльності комунальної установи  "Великомихайлівського інклюзивно-ресурсного центру" Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області за 2022 рік та основні завдання на 2023 рік  (керівник КУ «Великомихайлівський інклюзивно – ресурсний центр» Вікторія Райковська).
01 Березня, 2023 р., 11:30
25 березня 2020 року Указом Президента України, ураховуючи бойові заслуги, мужність, високий професіоналізм і зразкове виконання поставлених завдань особовим складом, 9-му полку оперативного призначення Національної гвардії України присвоєно ім’я Героя України лейтенанта Богдана Завади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь