Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Дата: 29.08.2023 13:55
Кількість переглядів: 62

Фото без опису29.08.2023року  День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Відповідний указ №621/2019 Президент України підписав 23 серпня 2019 року. Це рішення ухвалено з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.          Великомихайлівська селищна рада  сьогодні вшанувала хвилиною мовчання пам’ять загиблих, які віддали своє життя за Україну. У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Безперечно, це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана. Однак це нагода для всього суспільства разом зробити усе можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед.

 Згадаємо ! Вклонімося! Подякуємо !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь