Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

14 Лютого, 2023 р., 08:13
Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує про те, що до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 26 січня 2023 року № 2023.0628, стосовно виявлення занадто високого вмісту барвника E 124 (Понсо 4 R) в концентрованому напої, що експортувався з Франції (виробник: GEORGES MONIN, France) до України (одержувач: ТзОВ «ПРОБАР», провулок Індустріальний, 23, м. Київ).
13 Лютого, 2023 р., 08:13
  З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
13 Лютого, 2023 р., 08:12
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
10 Лютого, 2023 р., 15:57
10.02.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан  . На якому були розглянуті питання:
10 Лютого, 2023 р., 10:03
    9 лютого 2023 року  начальником Служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради спільно з фахівцями Великомихайлівської відділу Роздільнянської філії
10 Лютого, 2023 р., 08:42
За інформацією, що надійшла від ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», за 2022 рік в Одеській області зареєстровано 6 випадків отруєнь грибами з 7-ма постраждалими особами. Отруєння дикорослими грибами у першому випадку з одним потерпілим було зареєстровано у Роздільнянському районі.
09 Лютого, 2023 р., 12:39
09.02.2023 року селищний голова Людмила Чебан разом з представниками ДП «Служба місцевих доріг» виїхали на дороги та    мости, провели обстеження щодо першочергового розчищення мостів від  замулення, з метою запобігання підтоплення прилеглих житлових будинків (с.Соше – Острівське, с.Великокомарівка, с.Стоянове).
09 Лютого, 2023 р., 09:11
ПМУ Держпраці наголошує на тому, що вимоги законодавства України про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції, у тому числі, вимоги технічних регламентів залишаються чинними на даний час і є обов'язковими для мінімізації загроз суспільним інтересам від споживання (користування) нехарчової продукції, віднесеної до сфери відповідальності Держпраці.
09 Лютого, 2023 р., 09:10
На Одещині триває конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей-2023».
09 Лютого, 2023 р., 09:09
Сільськогосподарське виробництво — одна з найбільш травмоформуючих галузей в Україні. Причинами цього є як фінансово-господарське становище у державі, так і специфічні особливості галузі, такі як стислість строків різних видів польових робіт з сезонною концентрацією техніки; зростання інтенсивності праці та навантаження на кожного працівника тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь