Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

24 Лютого, 2023 р., 12:00
Навіщо для цього створювати нові підрозділи, якщо можна було збільшити кількість мобілізованих, якими будуть їхні функції та чим забезпечать нові підрозділи – відповіді на ці питання в інтерв'ю з прес-офіцером оперативної бригади «Червона калина» майором Миколою Ковалем.
24 Лютого, 2023 р., 11:20
Навіщо для цього створювати нові підрозділи, якщо можна було збільшити кількість мобілізованих, якими будуть їхні функції та чим забезпечать нові підрозділи – відповіді на ці питання в інтерв'ю з прес-офіцером оперативної бригади «Червона калина» майором Миколою Ковалем.
23 Лютого, 2023 р., 11:28
Міністерство внутрішніх справ України ініціювало створення спеціальних бригад у складі бойових підрозділів Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії. Вони братимуть участь у штурмових діях, тобто у прориві ліній оборони ворога та наступі. Вступити можуть як військові з досвідом, так і цивільні добровольці, але треба пройти кілька тестів.
23 Лютого, 2023 р., 11:20
Ще на початку навчального року в Україні започаткували проєкт “Ноутбук кожному вчителю”, який реалізовували за підтримки Міністерства освіти, Міністерства цифрової трансформації, компанії Google, Юнеско та фундації Олени Зеленської.
22 Лютого, 2023 р., 17:20
22.02.2023 року в приміщені селищної ради відбулася 40 чергова сесія (головуюча селищний голова Людмила Чебан), на розгляд сесії були винесені наступні питання:
22 Лютого, 2023 р., 11:52
Гвардія наступу” — це об’єднана назва для бригад, які посилять Сили оборони та звільнення окупованих територій України, говорить міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.
21 Лютого, 2023 р., 15:27
21 лютого 2023 року селищний голова Людмила Чебан взяла участь у  селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад . 
20 Лютого, 2023 р., 16:19
Продовжує свою активну роботу координаційний гуманітарний штаб.
20 Лютого, 2023 р., 12:29
20.02.2023 року селищний голова Людмила Чебан  разом з апаратом селищної ради запалила свічки та вшанувала пам’ять перед загиблими. У цей день ми віддаємо шану мужності та патріотизму, свободі та гідності, адже завдяки подвигу Героїв Небесної Сотні сьогодні ми маємо можливість рухатися вперед до демократичних цінностей.
20 Лютого, 2023 р., 09:35
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь