Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Пленарне засідання

Дата: 25.08.2023 15:30
Кількість переглядів: 75

25.08.2023року відбулась 47 чергова сесія Великомихайлівської селищної ради VІІІ скликання.

 

На розгляд сесії винесли  наступні питання:

  1. Про затвердження кошторисних призначень для внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення № 2348- VІІІ від 29 грудня 2022 р. «Про бюджет Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району Одеської області на 2023 рік».
  3. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства комунального підприємства «Злагода» Великомихайлівської селищної ради на 2021-2024роки.
  4. Про внесення змін до Програми підтримки територіальної оборони на 2022-2023 роки Великомихайлівської селищної ради.
  5. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Великомихайлівської селищної ради на 2022-2024роки.
  6. Про внесення змін до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки  Великомихайлівської  селищної  ради на 2021-2014 роки.
  7. Про внесення змін до Програми  «Фінансова  підтримка відділу прикордонної служби «Велика Михайлівка» (тип Б) та відділення інспекторів прикордонної служби «Гребеники» (тип Б)прикордонного загону з метою забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні  на 2023рік».
  8. Про внесення змін до Програми надання щомісячної допомоги (стипендій) учасникам бойових та членам їх сімей на 2023-2025роки.
  9. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів їх сімей, які потребують поліпшення житлових умов та проживають на території Великомихайлівської ТГ на 2023-2027роки.
  10. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великомихайлівської селищної ради» на 2021-2023 роки.
  11. Про затвердження змін до штатного розпису на 2023рік комунального некомерційного підприємства «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня» Великомихайлівської селищної ради.
  12. Про затвердження змін до програми «Здоров’я» комунального некомерційного підприємства „Великомихайлівська багатопрофільна лікарня” на 2021 - 2023 роки.
  13. Про прийняття  у постійне користування  ноутбуків зі спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Великомихайлівської селищної ради.
  14. Про затвердження акту  приймання-передачі спеціалізованого автомобіля, призначеного для надання додаткових психолого-педагогічних,

корекційно - розвиткових послуг (мобільний інклюзивно-ресурсний центр) працівниками Великомихайлівського інклюзивно-ресурсного центру зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Великомихайлівської селищної ради.

  1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Великомихайлівської селищної ради.
  2. Про затвердження тарифів на платні послуги, які надаються КУ «ЦНСП» Великомихайлівської селищної ради на 2023рік.

     17.Земельні питання.

  1. Про внесення змін у виписку з Єдиного державного реєстру комунального некомерційного підприємства ”Великомихайлівська багатопрофільна лікарня”.
  2. Про затвердження Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Великомихайлівської селищної територіальної громади Роздільнянського району на 2023рік.
  3. Про передачу функцій замовника Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної

державної адміністрації на реалізацію робочих  проєктів

будівництва об’єктів Великомихайлівської селищної ради

Роздільнянського району Одеської області.

  1. Про організацію харчування дітей у  закладах  загальної середньої освіти Великомихайлівській селищній раді .
  2. Про встановлення батьківської плати за харчування в  закладах дошкільної освіти Великомихайлівської селищної ради.
  3. Про внесення змін до штатних   розписів закладів освіти .
  4. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь