Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Робоча зустріч

Дата: 11.09.2023 15:43
Кількість переглядів: 74

Фото без опису Відбулась зустріч начальника Великомихайлівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Дмитра Голіченка  з секретарем Великомихайлівської  селищної ради Юрієм Тишлером та з заступниками селищного голови. В ході зустрічі начальник ДПС повідомив, що Законом відновлено відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», зокрема: з 1 жовтня 2023року у разі встановлення контролюючими органами факту не проведення розрахункових операцій через РР/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п.1, ст.17 Закону. Умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є реєстрація РРО/ПРРО в контролюючому органі. Форми для реєстрації ПРРО та інструкції щодо їх заповнення знаходяться на сайті Державної податкової служби у банері Програмні РРО. Також Дмитро Голіченко повідомив про зміни в розмірах штрафних санкцій за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій на період з 01 серпня 2023року по 31 липня 2025року але не пізніше ніж до дати припинення або скасування воєнного стану на території України, застосовуються у таких розмірах:

  • 25 відсотків вартості проданих з порушенням товарів (робіт, послуг)- за порушення, вчинене вперше;
  • 50 відсотків вартості проданих з порушенням, встановленим цим пунктом, товарів  (робіт, послуг)- за кожне наступне вчинене порушення.

Було обговорено  питання щодо наповнення місцевого бюджету Великомихайлівської ОТГ за рахунок повноти нарахування та сплати земельного податку з фізичних осіб та мінімального податкового зобов’язання за 2022 рік. Заступник селищного голови повідомив, що працівниками громади ведеться постійна робота по боротьбі з боржниками.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь