Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

21 Червня, 2022 р., 16:41
21.06.2022 року з робочим візитом відвідав Великомихайлівську ТГ
20 Червня, 2022 р., 12:27
Переселенцями або вимушеними переселенцями називають внутрішньо переміщених осіб (далі — переселенці).
20 Червня, 2022 р., 10:47
Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 605) одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності (далі – ветерани), членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України (далі – члени сімей ветеранів), зокрема, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.
20 Червня, 2022 р., 09:14
20 червня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день біженців. Це міжнародний день, запроваджений Організацією Об’єднаних Націй на честь біженців по всьому світу – людей, які були змушені втекти з рідної країни, щоб уникнути конфліктів чи переслідувань. Всесвітній день біженців – це нагода закликати громадськість до співчуття та розуміння їхньої біди і визнати їхню стійкість у відбудові свого життя.
17 Червня, 2022 р., 14:55
Відповідно до розпорядження начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченко від 14 червня 2022 року № 334/А-2022 “Про вжиття заходів щодо заборони відвідування пляжних зон у межах прибережної смуги Чорного моря”, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб, забороняється перебування осіб, окрім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області на час дії воєнного стану до його скасування/припинення, або до видачі окремого наказу, враховуючи те, яка з цих подій настане раніше.
17 Червня, 2022 р., 12:47
В Україні впроваджена нова форма сімейного виховання, якою передбачено надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім'ї патронатного вихователя.
17 Червня, 2022 р., 12:41
     З кожним днем стає відомо дедалі більше  подробиць звірських воєнних злочинів російських військових в Україні. Велика частина з яких – це злочини, пов'язані з сексуальним насильством проти жінок, чоловіків, дівчат та хлопців.
17 Червня, 2022 р., 12:40
14 червня 2022 року проведено круглий стіл за участю представників Великомихайлівського бюро безоплатної правової допомоги, відділу соціального захисту населення та  відділу державної реєстрації актів цивільного стану щодо порядку  реєстрації актів шлюбу, народження та смерті у період воєнного стану. Так постановою КМУ від 07.03.2022 року № 213 «Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану» (http://surl.li/cfccz) визначена особлива процедура реєстрації шлюбу для військовослужбовців. Новелою є те, що шлюб може бути зареєстрований відділами ДРАЦС без особистої присутності нареченого (нареченої), які належать до категорії військовослужбовців.
16 Червня, 2022 р., 11:03
Механізм оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії регулюється Порядком оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії (далі – Порядок), затвердженим постановою правління Пенсійного фонду України 03 листопада 2017 року N 26-1.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь