Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

09 Листопада, 2022 р., 16:38
         Листопад – час прибирання опалого листя, на яке дуже багата осінь. Працівниками з благоустою громади прибирається та вивозиться опале листя, обрізані гілки дерев, скошена суха трава.
09 Листопада, 2022 р., 16:13
9 листопада, в Україні святкують Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.  Селищний голова Людмила Чебан привітала усіх, хто присвятив своє професійне життя і творчість розвитку української культури, збереженню безцінних духовних скарбів нашого народу, які звеличують та прославляють Україну. В умовах воєнної російської агресії ми ще більше переконалися, наскільки вагомою є роль фахівців сфери культури, креативних індустрій та митців, чий досвід, талант, зусилля і спільні ініціативи допомагають тримати наш інтелектуальний та культурний фронт. 
09 Листопада, 2022 р., 09:47
Починаючи з 14 жовтня 2022 року бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через електронний кабінет запитів на бронювання на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України.
09 Листопада, 2022 р., 09:46
Тимчасово припиняється відповідно до пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 року № 918, реєстрація заявок в системі Державного аграрного реєстру щодо отримання бюджетних субсидій на 1 га сільгоспугідь та спеціальної бюджетної дотації за утримання корів у зв’язку з надходженням заявок на суму, що відповідає передбаченому обсягу бюджетних асигнувань.
09 Листопада, 2022 р., 08:13
9 листопада в Україні відзначають День української мови та писемності. Це день, коли традиційно всі українці пишіть радіодиктант єдності, щоб перевірити свою грамотність і відчути єднання з усім народом. Адже наша мова є надзвичайно гарною та милозвучною, недарма ж її називають "солов'їною".
08 Листопада, 2022 р., 14:21
За  даними, ситуація в енергосистемі напружена, але фахівці докладатимуть зусиль, аби відключення тривало не більше чотирьох годин у кожної з трьох груп споживачів. Графіки відключень доступні на сайті одеського ДТЕК.
07 Листопада, 2022 р., 16:48
Працівників соціальної сфери із професійним святом,  Днем працівника соціальної сфери сьогодні  вітала голова Великомихайлівської громади Людмила Анатоліївна Чебан.   
07 Листопада, 2022 р., 12:57
07.11.2022  Великомихайлівський селищний  голова Людмила Чебан провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, розглянули  найважливіші питання життєдіяльності громади.  Основне питання на сьогодні – це безпека громадян.  Проводиться робота  щодо створення умов перебування в укриттях  та тимчасових спорудах,  які знаходяться на території громади.  Надання гуманітарної допомоги ВПО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь