Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

У Великомихайлівській ТГ відбулося навчання.

Дата: 03.05.2023 16:28
Кількість переглядів: 79

Фото без описуСьогодні  на території Великомихайлівської територіальної громади відбулось показове спільне об’єктове навчання, на якому була продемонстрована злагодженість дій екстрених служб та готовність до гасіння лісових пожеж.

За процесом спостерігали голова районної державної адміністрації Сергій Приходько, фахівці сектору з питань оборонної роботи та цивільного захисту РВА, селищний голова  Людмила Чебан, секретар селищної ради Юрій Тишлер та староста округу Ірина Джулай на території якої проводилося навчання.

На навчаннях відпрацьовані питання взаємодії органів управління, штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, формувань цивільного захисту та підвищення їх спроможності до виконання завдань відповідно до функціонального спрямування.

Практична частина навчання містила імітацію лісової пожежі в природних екосистемах та її ліквідацію із застосуванням пожежної техніки та допоміжного обладнання.

Проведення таких навчань є необхідними, адже вони дозволяють покращувати взаємодію екстрених служб між собою та підвищують ефективність роботи рятувальників у відповідь на реальну загрозу пожеж у природних екосистемах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь