Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

03 Листопада, 2022 р., 09:39
Інженерні війська України відзначають своє професійне свято щорічно 3 листопада. Свято встановлене в 1999 році за указом президента Леоніда Кучми.
02 Листопада, 2022 р., 16:05
До селищної ради звернулася жителька Великомихайлівської ТГ студентка з курсу Міжнародного гуманітарного університету, факультету права та економіки для проходження практики. Селищний голова Людмила ЧЕБАН, юрист селищної ради Валерій Бережний разом зі студенткою обговорили умови договору для проходження практики в громаді.
02 Листопада, 2022 р., 15:20
Земельний податок за земельні ділянки, що знаходяться у власності малолітніх та неповнолітніх дітей, нараховується на загальних підставах, і сплачується батьками, опікунами або самими малолітніми та неповнолітніми дітьми за допомогою батьків чи піклувальників.
02 Листопада, 2022 р., 15:13
02.11.2022 року селищний голова Людмила Чебан разом з юристом селищної ради  та начальником відділу ЖКГ обговорили питання  щодо розгортання пунктів обігріву при понижені температури повітря та тривалій відсутності електропостачання під час дії правового режиму воєнного стану на території Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області.
02 Листопада, 2022 р., 14:44
02.11.2022 року об  10:00 годині в приміщені селищної ради (головуючий селищний голова Людмила ЧЕБАН) відбулося засідання виконавчого  комітету  де були розглянуті такі питання:
02 Листопада, 2022 р., 14:19
В Україні створено офіційну платформу для об’єднання волонтерських та державних ініціатив з гуманітарної допомоги в час війни – «СпівДія» (spivdiia.org.ua).
02 Листопада, 2022 р., 12:19
З настанням холодної пори року громадяни нерідко обирають для обігріву своїх домівок електронагрівальні прилади, через нижчу вартість використання у порівнянні з газовими. Але водночас вони  містять і небезпечний «сюрприз» – здатність призвести до нищівної пожежі. Аби цього не сталося, співробітники Роздільнянського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області нагадують громадянам основні правила безпеки при використанні електричних нагрівальних приладів:
01 Листопада, 2022 р., 16:55
   01.11.2022 року спеціалістами служби у справах дітей Великомихайлівської селищної ради спільно зі старшим інспектором  ювенальної превенції відділу поліції та поліцейськими  офіцерами  Великомихайлівської ТГ було здійснено перевірку умов проживання дітей, які  опинились в складних життєвих обставинах. З батьками та дітьми проведено профілактичні бесіди щодо безпечної поведінки дітей під час воєнного стану, організації дистанційного навчання. Батьків попереджено про відповідальність за життя та здоров’я дітей.
01 Листопада, 2022 р., 15:17
01.11.2022 року заступником  селищного голови Ігорем Гончаруком  та начальником відділу освіти культури  та туризму Оленою Маковецькою  Великомихайлівської селищної ради відбулася зустріч з  представником організації ПП «Вртикаль-Е»   щодо обговорення ремонту бомбосховища  та альтернативного опалення двох шкіл.
01 Листопада, 2022 р., 10:04
При зміні місця фактичного проживання ВПО необхідно стати на облік за новим місцем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь