Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

04 Листопада, 2022 р., 15:48
Щиро і від душі вітаємо вас з професійним святом!
04 Листопада, 2022 р., 15:47
Жителі Новоолександрівського старостинського округу  активно допомагають нашим воїнам, готуючи їм різні смаколики.
04 Листопада, 2022 р., 15:19
Благоустрій населених пунктів громади є одним із ключових напрямків  роботи Великомихайлівської громади.  Кожен старостинкський округ постійно працює над приведенням у належний санітарний стан території села, забезпечуючи її утримання у належному стані, поліпшуючи рівень благоустрою.
04 Листопада, 2022 р., 08:21
Вітаємо вас, шановні залізничники! Сьогодні не найкращі часи для залізничної дороги України, але попри всі складнощі бажаємо вам оптимізму та радості! Нехай потяг підхопить вас у свято і доставить на станцію "Щастя" живими та здоровими! Хай у вас буде підтримка рідних, піднесений настрій та завжди зелене світло семафора.
03 Листопада, 2022 р., 16:57
03.11.20222 року селищний голова Людмила ЧЕБАН провела робочу нараду зі старостами  старостинських округів Великомихайлівської ТГ, на якій було обговорено першочергово питання щодо стаціонарних пунктів обігріву на території кожного округу.  Упорядкування прилеглих територій, ігрових  майданчиків.  Також обговорювалось питання щодо придбання на кожний старостинський округ генераторів на випадок відключення електроенергії.
03 Листопада, 2022 р., 16:39
До Великомихайлівської ТГ надійшла чергова гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування, засоби гігієни, дитяче харчування та памперси від Г Роздільнянської військової адміністрації Одеської області.
03 Листопада, 2022 р., 16:26
З метою посилення безпеки об’єктів критичної інфраструктури в районі  до Великомихайлівської ТГ з робочим візитом завітав начальник районної військової адміністрації Сергій Приходько. Разом з селищною головою Людмилою ЧЕБАН та представником Великомихайлівського РЕМ  були обговорені  питання з енергетичної безпеки та захисту об’єктів критичної інфраструктури, облаштування стаціонарних пунктів обігріву на території Великомихайлівської територіальної громади на випадок повного або часткового руйнування енергосистеми району.
03 Листопада, 2022 р., 09:40
Рішенням чергової 33 сесії було виділено кошти на придбання будматеріалів для проведення ремонтних робіт  даху адміністративного приміщення селищної ради.  На сьогодні  03.11.2022 року працівниками з благоустрою закінчено перекриття даху адмінприміщення  та на завершальному етапі  роботи з перекриття гаражних приміщень  селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь