Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Великомихайлівській селищній раді

Дата: 07.07.2023 12:22
Кількість переглядів: 70

Фото без опису06.07.2023 року в приміщені селищної ради відбулося  засідання комісії  з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  при Великомихайлівській селищній раді (голова комісії селищний голова Людмила ЧЕБАН).  На розгляд виносилися такі питання:

  1. І. Про розгляд  результату  перевірки об’єктів  фонду  захисних споруд  цивільного захисту від 03.07.2023 р.

    Заслухавши  інформацію голови комісії Людмили ЧЕБАН, яка повідомила що  за підсумками  проведених  перевірок  стану  та утримання  об’єктів фонду  захисних споруд  цивільного  захисту на території  Великомихайлівської територіальної громади, яка  проводилась  03.07.2023 року.

     Встановили, що  в частині  захисних споруд цивільного захисту на території Великомихайлівської територіальної громади -  відсутня  питна вода, в наявності  лише технічна.

За результатами обговорення, 

Комісія вирішила:

З метою  забезпечення  належного  утримання укриттів всіх  категорій  населення  у фонді ЗСЦЗ придбати  бутильовану  воду  в кількості  215 фляг  на суму  11825,00 грн.(одинадцять тисяч вісімсот двадцять п’ять  грн. 00 коп.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь