Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

"Укрпошта" проводить масштабну кадрову оптимізацію

Дата: 05.07.2023 16:09
Кількість переглядів: 50

Фото без описуУкрпошта реалізує реформу системи з обслуговування клієнтів, яка передбачає скорочення штату у відділах поштової компанії тобто скорочення листонош.

Сьогодні відбулася зустріч селищного голови та представника Укрпошти щодо роботи  відділень Укрпошти на території нашої громади, а саме у Гребениківському та Великокомарівському старостинських округах.

«Проблема навіть не у тому, що люди залишаться без роботи, а в тому, що це буде повний хаос. Пенсіонери, недужі люди, які оплачували комунальні платежі через листоношу, масово звертаються  до адміністраторів чи старост громад. І так відбувається  не лише в нашій області, а по всій Україні»

Селищною радою було направлено лист до голови Роздільнянської Військової  адміністрації щодо розв’язання  даного питання та до керівництва Укрпошти з проханням переглянути стратегію нової реформи та, за можливості, не скорочувати листонош. На жаль  селищна рада не в змозі вплинути на реформу, але сподіваємося, що відділення будуть працювати й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь