Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

02 Лютого, 2023 р., 14:52
 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Великомихайлівська селищна територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  
01 Лютого, 2023 р., 16:05
 В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Важко усім, в першу чергу, нашим дорогим відчайдушним захисникам, які боронять та захищають нашу неньку - Україну від ворога. Маємо їх завжди підтримувати та єднатися заради миру.
01 Лютого, 2023 р., 15:49
01.02.2023 року  в приміщені селищної ради за ініціативи селищного голови  Людмили ЧЕБАН відбулася  зустріч – консультація начальника відділу надання адміністративних послуг Тетяни МРАЧКО та старостів громади, на якій Тетяна розповіла старостам та надала інформаційні довідки  про  комплексну послугу єМалятко онлайн, для подальшого реєстрування старостів та надання послуги жителям своїх округів.
01 Лютого, 2023 р., 15:46
31.01.2023 року  в приміщені селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету головуюча селищний голова Людмила Чебан  . На якому були розглянуті питання:
01 Лютого, 2023 р., 15:11
31 січня 2023 року спільно зі старшим інспектором ювенальної превенції відділу поліції, поліцейським офіцером територіальної громади, був здійснений виїзд до Гребениківського старостинського округу, з метою проведення профілактично-роз’яснювальної бесіди з учнями Гребениківського ліцею селищної ради щодо дотримання правил поведінки в навчальному закладі, а також обстеження умов проживання дітей.   
31 Січня, 2023 р., 16:31
31 січня 2023 року селищний голова Людмила Чебан разом зі старостами громади та головними лікарями  взяла участь у  селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад . 
31 Січня, 2023 р., 10:37
Шановні жителі громади! Звертаємо вашу увагу, що 31.01. 2023року та 01.02.2023 року  проводитимуться військові навчання.  Може  бути чутно гучні постріли або вибухи. Не хвилюйтесь, зберігайте спокій.
30 Січня, 2023 р., 16:39
Сьогодні відбулася зустріч  селищного голови Людмили ЧЕБАН, старостів громади   з головним лікарем Великомихайлівської БЛ Тетяною Венжик  та тво. головного лікаря КНП «Великомихайлівський ЦПМСД» ВСР Яною Котисько. Головний лікар Тетяна ВЕНЖИК розповіла всім присутнім  про всі доступні пакети, які лікарня уклала  з НСЗУ , які послуги містять в собі та якими послугами хворі можуть скористатися згідно з  деклараціями з лікарями.
30 Січня, 2023 р., 16:38
Невимовне горе і невтихаючий  біль переживає нині вся Великомихайлівщина – сьогодні, 30 січня, громада прощалася з військовослужбовцем України Олександром Довгошеєм.  Він  віддав своє життя у бою за волю України, її цілісність і незалежність,  за честь і гідність свого народу. Загинув за нас, за мир у нашій країні, за спокій у нашому домі…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь