Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Суспільно корисні роботи в дії

Дата: 19.10.2023 12:46
Кількість переглядів: 85

        Фото без опису19 жовтня 2023 року відбулася робоча зустріч заступника директора – начальника Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніни ДИКУНЕНКО та голови Великомихайлівської селищної ради   Людмили ЧЕБАН щодо подальшої організації проведення на території громади суспільно корисних робіт із залученням до них зареєстрованих безробітних.

       В  умовах сьогодення  участь в таких роботах є джерелом доходу в скрутний період, адже фінансування суспільно корисних робіт, що виконуються  зареєстрованими безробітними, здійснюється за рахунок коштів Фонду та спрямовуються  на оплату праці на рівні мінімальної зарплати, яка з жовтня минулого року складає 6700 грн.

       На даний час  до суспільно корисних робіт на території Великомихайлівської  громади залучено  зареєстрованих безробітних  із  п’яти старостинських округів (Великомихайлівський, Великокомарівський, Новопетрівський,  Новоолександрівський,  Стоянівський).

        Голова громади   висловила вдячність Великомихайлівському відділу за допомогу в   організації  проведення суспільно корисних робіт   та виявила бажання співпрацювати й надалі  в цьому напрямку.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь