Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

28 Лютого, 2022 р., 11:17
У зв’язку з можливістю відключення систем централізованого водопостачання для уникнення дефіциту питної води просимо вас:
24 Лютого, 2022 р., 08:45
23 Лютого, 2022 р., 17:00
Надзвичайний стан - це особливий правовий режим, який може тимчасово вводитися в Україні чи в окремих її місцевостях при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру не нижче загальнодержавного рівня, що призвели чи можуть призвести до людських і матеріальних втрат, створюють загрозу життю і здоров’ю громадян.                                     
23 Лютого, 2022 р., 16:03
«Доступність та зручність мають стати найважливішими аргументами при ухваленні рішень, що стосуються вуличної й житлової інфраструктури. Якщо простір навколо нас ставатиме безбар’єрними, комфортно буде кожному без виключення. Цей посібник дасть відповіді на багато питань тим, хто хоче і може і створювати безбар’єрні простори», — зазначила Олена Зеленська.
23 Лютого, 2022 р., 14:46
  Головне управління Держпраці в Одеській області інформує, що Кабінетом Міністрів України 12.01.2022 року ухвалено постанову № 2 «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я»  (далі – Постанова № 2), якою передбачено підвищення базового рівня заробітної плати для лікарів та медичних сестер з 01.01.2022р.
21 Лютого, 2022 р., 16:06
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня фельдшера. Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж ваша, вона несе добро, турботу, світло, що дозволяє людям знову ставати здоровими. Ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці, завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині.
21 Лютого, 2022 р., 15:25
21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом.
19 Лютого, 2022 р., 14:02
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 90-річчя виходу газети. Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов’язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь