Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

25 Січня, 2022 р., 17:05
Сьогодні святкує свій 96-річний День народження шанований мешканець нашої громади  Василь Федорович Манжул.
24 Січня, 2022 р., 10:01
З метою недопущення пошкодження, руйнування газопроводів і споруд на них та забезпечення безпечної експлуатації систем газопостачання,АТ «ОДЕСАГАЗ» інформує споживачів природного газу про наступне.
21 Січня, 2022 р., 12:47
Шановна громадо!
19 Січня, 2022 р., 09:36
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) повідомляє.
14 Січня, 2022 р., 10:49
Прийміть  найщиріші вітання зі Старим Новим роком та днем Святого Василя!
10 Січня, 2022 р., 10:56
Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до Податкового кодексу України є чи були платниками податків.
04 Січня, 2022 р., 14:21
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.
28 Грудня, 2021 р., 11:38
24 грудня 2021 року 9 дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування  Великомихайлівської громади побували в Одеському оперному театрі на виставі «Новорічна Одіссея» .  Свято відбулося під патронатом голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького та служби у справах дітей ОДА.  Перед виставою з  новорічними привітаннями виступив  перший заступник ОДА  Борис Волошенков.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь