Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

04 Лютого, 2022 р., 11:39
Збір на обов’язкове державне пенсійне страхування сплачується підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності, а також фізичними особами, які набувають право власності на легкові автомобілі при першій державній реєстрації автомобіля в Україні в територіальних органах з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ України, у розмірі залежно від вартості легкового автомобіля:
03 Лютого, 2022 р., 09:14
«Питання здоров’я було важливим в усі часи та у 2021 році, під час чергової пандемії COVID-19, набуло особливого значення. Зазначу, що у сфері медицини, в усіх районах Одеської області збудовано, реконструйовано і відремонтовано найбільше об’єктів» - повідомив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.
03 Лютого, 2022 р., 09:11
«Програма Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Особливо що стосується будівництва нових та реконструкції діючих соціально важливих об’єктів. В пріоритеті, «Великого Будівництва» звичайно і сфера освіти» - повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.
03 Лютого, 2022 р., 09:07
У 2021 році в Одесі відреставровано Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. Василя Василька, який розташований у будівлі початку XX століття, що є пам’яткою культурної спадщини України.
03 Лютого, 2022 р., 09:05
«У грудні 2021-го відбулась відкриття легкоатлетичного манежу комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», який капітально відремонтували в рамках програми Президента «Велике Будівництво». Зазначу для Одещини – це свято, тому що саме «Олімпієць» – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи» - сказав підводячи підсумки реалізації програми Президента «Велике Будівництво» в області голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.
03 Лютого, 2022 р., 09:03
В рамках програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна» відбулась реалізація проекту «Активні парки – локації здорової України», який мав на меті створення умов для фізичної активності громадян та популяризації здорового способу життя серед українців. В рамках проекту, в містах Одеської області, створено 19 «активних парків» зі спортивними майданчиками, які оснащені QR-кодами, завдяки чому жителі Одещини мають змогу проводити тренування будь-якої складності, обравши власного тренера серед зірок естради, кінематографу та професійних спортсменів.
28 Січня, 2022 р., 11:29
З сумом повідомляємо, що 27 січня 2022 року на 86 році  пішов з життя Віталій Федорович Первухін-громадський діяч , почесний громадянин Великомихайлівського району ,автор краєзнавчих та художніх книг, засновник музею хору ім. Г. Верьовки,щирий поціновувач української мови та народної пісні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь