Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

28 Грудня, 2021 р., 11:38
24 грудня 2021 року 9 дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування  Великомихайлівської громади побували в Одеському оперному театрі на виставі «Новорічна Одіссея» .  Свято відбулося під патронатом голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького та служби у справах дітей ОДА.  Перед виставою з  новорічними привітаннями виступив  перший заступник ОДА  Борис Волошенков.
24 Грудня, 2021 р., 14:20
Відділ соціального захисту  населення  Великомихайлівської ТГ  повідомляє, що у рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» був розроблений чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці».
22 Грудня, 2021 р., 10:55
Державне підприємство «Служба місцевих доріг» у Одеській області повідомляє, що на підставі завдання на проектування №11/21 від 17.06.2021 р., з метою вдосконалення транспортно-комунікаційної інфраструктури Одеської області та підвищення рівнів екологічної та дорожньої безпеки заплановано реконструкцію автомобільної дороги загального користування місцевого значення С160801 Об’їзд смт. Велика Михайлівка, км 0+000 км 3+500, Одеська область. Робочим проектом передбачена реконструкція з максимальним використанням існуючої дороги. Загальна довжина ділянки капітального ремонту – 3230 м, ширина проїзної частини – 7,00 м, тип дорожнього одягу – капітальний.
20 Грудня, 2021 р., 09:41
День Святого Миколая Чудотворця – найулюбленіше свято дітлахів.   За доброю традицією 19 грудня в Великомихайлівській  громаді святкували День святого Миколая.  На відкриття новорічної ялинки завітав сам Святий Миколай, який разом з дітками  запалив головну ялинку громади та побували на  святковому концерті «SUPER Кіт у чоботях»!
16 Грудня, 2021 р., 09:12
    Раннє втручання – це міждисциплінарна сімейноцентрована система допомоги дітям раннього віку (від народження до 3-х років) із порушеннями розвитку та дітям груп біологічного й соціального ризику, спрямована на покращення розвитку дитини та підвищення якості життя родини.
15 Грудня, 2021 р., 11:20
Великомихайлівська селищна рада   з сумом повідомляє   про передчасну   смерть  нашого  земляка, жителя села Гіржове, військового, молодшого сержанта, учасника операції об’єднаних сил Лисого Григорія Леонідовича.
14 Грудня, 2021 р., 12:54
Страшні події 1986-го ніколи не зітруться з пам’яті теперішніх та майбутніх поколінь. 14 грудня ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Також згадуємо тих, хто усвідомлено віддав за нас своє життя в ядерному котлі, і намагаємося вирішити безліч проблем тих, хто втратив здоров’я на ліквідації чорнобильської аварії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь