Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

21 Квітня, 2022 р., 09:39
Наближається одне з найбільших релігійних свят — Великдень. За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах.
15 Квітня, 2022 р., 14:51
 Відділ  соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради разом з  завідувачем сектору «Великомихайлівське бюро правової допомоги» Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проводить зустрічі  для  ВПО та  надають  безоплатну правову допомогу, порядок оформлення довідок внутрішньо переміщеної особи, яка дозволять щомісяця отримувати соціальну допомогу від держави на житло, проживання та оплату комунальних послуг.  Також відділом надається гуманітарна допомога   для  ВПО  речами першої необхідності.
15 Квітня, 2022 р., 08:44
В приміщенні Великомихайлівської селищної ради відбулася робоча зустріч начальника відділу соціального захисту населення Великомихайлівської селищної ради Оксани Тилкової та завідувачки сектору «Великомихайлівське бюро правової допомоги» Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольги Вуколової.  Під час зустрічі оговорювали право ВПО на безоплатну правову допомогу, порядок оформлення довідок внутрішньо переміщеної особи, яка дозволять щомісяця отримувати соціальну допомогу від держави на житло, проживання  та оплату комунальних послуг. Оксана Тилкова розповіла про найактуальніші проблеми, з якими стикаються переселенці та важливість співпраці ОМС та безоплатної правової допомоги.
14 Квітня, 2022 р., 15:53
 
14 Квітня, 2022 р., 09:11
Під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них:
12 Квітня, 2022 р., 15:57
Наказом начальника другого прикордонного загону Державної прикордонної служби України з 08.00 - 12.04.2022 року до окремого розпорядження встановлено додаткові тимчасові обмеження на виїзд і провадження робіт у смузі місцевості (окрім території населених пункті), яка безпосередньо прилягає до державного кордону завширшки 500 метрів від лінії державного кордону, якими ЗАБОРОНЕНО:
12 Квітня, 2022 р., 15:52
Міністерство аграрної політики та продовольства України надає роз’яснення сільгосптоваровиробникам по необхідним заходам при проведенні комплексу весняно-польових робіт в умовах агресії російської федерації проти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь