Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

11 Квітня, 2022 р., 16:53
Весняно-польові роботи у 2022 році безумовно найскладніші за всю історію незалежності України. Через ряд причин більшість аграріїв не встигла сформувати необхідний запас пального, мінеральних добрив, та інших видів матеріально-технічного забезпечення. Не зважаючи на військовий стан в України аграрії громади продовжують  весняно - польові роботи для майбутнього забезпечення регіону.  
09 Квітня, 2022 р., 10:06
 Звертаємо вашу увагу, що згідно з  Розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, запроваджено на території Одеси та Одеської області комендантську годину з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 годин 00 хвилин 11 квітня 2022 року, магазини та ринок працювати не буде.
08 Квітня, 2022 р., 14:42
          Війна змінила нашу реальність, але разом ми сила.  Поки бійці захищають Україну на фронті, кожен із нас має робити те, що уміє найкраще!
07 Квітня, 2022 р., 12:40
                     Його мета заохотити українців поділитися своїм житлом та затишком і прихистити усіх внутрішньо переміщених співгромадян. Адже зараз сотні тисяч наших громадян змушені покинути свій дім, рятуючись від російських бомб та ракет. Власники житла, які допоможуть безкоштовно українцям з проживанням, зможуть отримати компенсацію від держави в розмірі близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу, незалежно від віку, для компенсації витрат на комунальні послуги. Щоб запропонувати своє житло до проживання внутрішньо переміщеним особам і отримати компенсацію необхідно:  подати заяву до органу місцевого самоврядування за місцем проживання або через сайт prykhystok.gov.ua про готовність прийняти у себе переселенців;  при поселенні переселенців подати відповідну заяву до ОМС;  до 5-го числа кожного місяця інформувати ОМС про кількість днів та кількість переселенців що у них проживали; отримати компенсацію. 
06 Квітня, 2022 р., 17:52
Ми продовжуємо традицію започатковану у 2021 році, а саме «Марафон Пам’яті». Глибока  повага усім, хто пройшов сувору школу війни, чий шлях на війні завершився під скромним обеліском. Народ який шанує своїх героїв - непереможний! Слава Україні! Миру нам усім!
06 Квітня, 2022 р., 17:51
 
06 Квітня, 2022 р., 17:49
Інформуємо про виконання дохідної  частини бюджету Великомихайлівської громади за січень – лютий – березень місяць:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь