Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Новини

22 Березня, 2022 р., 16:28
         Ми вже й не помічаємо, як поволі перетворилися на людей, у яких невдоволення від оточуючого стало нормою. Ми радше готові невтомно висловлювати  негативні емоції, ніж побачити паростки чогось позитивного, доброго, світлого, яке відбувається навколо нас,  нерідко і без нашої допомоги.   Коли, як не зараз, час переосмислити свою роль, своє життя, змінити свою свідомість і своє ставлення до всіх і всього навкруги.
21 Березня, 2022 р., 14:10
Доводимо  до вашого відома про  внесені Урядом зміни до законодавчих актів, що регулюють бюджетний процес в період воєнного стану.  Верховна Рада  ухвалила законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» .
16 Березня, 2022 р., 16:31
Шановні жителі Великої Михайлівки!
09 Березня, 2022 р., 08:30
Шановні громадяни, щоб уникнути непорозумінь під час проходження процедур контролю, закликаємо дотримуватись кількох нескладних правил.
08 Березня, 2022 р., 08:29
 
02 Березня, 2022 р., 16:20
Якщо ви виявили підозрілі предмети або боєприпаси, не намагайтеся розібрати їх чи перенести в інше місце.  Негайно повідомте в ДСНС,МВС або ЗСУ за телефонами 101, 102, 0800507028
02 Березня, 2022 р., 11:26
В наш нелегкий для  усіх  час, коли наші захисники боронять  Батьківщину та потребують нашої підтримки й допомоги, жителі нашої громади не залишаються осторонь. До селищної ради звертаються безліч людей, які  допомагають нашим воїнам-захисникам. Жителі діляться всім, що необхідно нашим хлопцям та несуть  ковдри, подушки, постільну білизну, продукти харчування, посуд та інше – ви всі круті!!! Величезна подяка всім разом та кожному окремо за ваші щирі та чуйні серця, за те що ви не стоїте осторонь, а дієте тут і зараз. Дівчата-волонтери, ви легкі на підйом та допомогу – вона неоціненна. 
02 Березня, 2022 р., 10:22

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь